2019-05-31
👉🏻軟殼蟹沙律🥗💲78名符其實嘅多肉少菜🤣軟殻蟹大大嚿 炸皮亦都唔厚 沙律唔會太多啱啱好👍🏻〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻南瀛卷🍣💲288超豐富超豐滿😻成大pat呑拿魚蓉同海膽😻佈滿係啲壽司上面😋仲有一大推多到滿瀉嘅三文魚籽🤩一啖一次過食晒所有嘢真係邪惡得嚟好滿足😽〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻蚧味噌甲羅燒🦀💲78👉🏻魷魚筒🦑💲75👉🏻帆立貝💲78👉🏻活鮑魚💲78嚟呢間餐廳點可以唔食磯燒海產🤤有專人服務幫你燒唔洗煩🤘🏻甲羅燒唔洗講都知係必食啦😼上次講過我係大坂食過好好食嘅甲羅燒希望可以係香港食返 個人認為呢間水準真心唔錯😻鮮甜完全唔腥!(上次間浜燒太朗有少少腥)好食😋啲海鮮都好新鮮😽魷魚好彈牙唔會好似橡膠 仲要佢成大條魷魚切晒比你架!呢個價錢食到咁高質嘅食材真係唔話得😼帆立貝就可能燒耐咗有少少乾 個鮑魚好新鮮燒個時郁郁下架🤩〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻南瀛玉子燒💲88人地話玉子燒可以反映一間餐廳的水準😗呢個玉子燒絕對冇令我失望 清甜蛋味 每層蛋皮layer好薄 做得好好😙〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻海老天婦羅🦐💲198呢個天婦羅蝦炸完都食得出佢好新鮮好大條😋炸皮唔油啱啱好👍🏻〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻南瀛沙
👉🏻南瀛卷🍣💲288
👉🏻南瀛玉子燒💲88
👉🏻海老天婦羅🦐💲198
呢個天婦羅蝦炸完都食得出佢好新鮮好大條😋炸皮唔油啱啱好👍🏻
👉🏻南瀛沙冰雪糕🍨💲68
雪糕都幾滑 不過個芒果味有少少假 同埋下面啲沙冰太大粒 偏硬
👉🏻菠蘿燒酌🍍💲68
👉🏻青蘋果乳酸🍏💲68
呢到有好多好特別口味嘅酒飲😋而杯青蘋果乳酸就一般啦比較重冰感🤨
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
原來呢間餐廳係個19歲嘅男仔開 主打吃磯燒 大部分海鮮由日本直送 年紀輕輕就開到間咁高質嘅餐廳真係好叻🥳真心食物幾高質價錢好合理一分錢 一分貨👍🏻
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
南瀛水產 (尖沙咀)
📍尖沙咀金馬倫道5號太興廣場5樓
🔗#7eating尖沙咀#7eating日本菜