2022-08-04 879 views
𝟘𝟜.𝟘𝟠.𝟚𝟘𝟚𝟚📌 桜 (西灣河)西灣河筲箕灣道57-87號太安樓地下A48B號舖🔎#hkfoodieat_西灣河 #hkfoodieat_荃灣 #hkfoodieat_元朗 #hkfoodieat黃店💛 💸人均消費: $10-100🌿評分: 4/5🈚️加一服務費外賣通常都好難影得靚🤧但好surprise嘅係我本身諗住求其影俾🧸睇嘅時候發現: 唔係喎😂個賣相都幾吸引喎🌷加上食完覺得幾好食就想同大家分享吓🌟遇到呢間日式手卷黃店應該係呢個星期嘅小確幸🍀ꕥ 炸蝦丼 ($30) 首先呢個丼嘅賣相己經冇得輸🙌🏻仲要都係30蚊咋!! 炸蝦送到嚟俾我影埋相先食都仲熱仲有少少脆🌟加埋啲醬汁配珍珠米真係好正🥺同埋份量都唔少✨30蚊嚟講真係好實惠🌷ꕥ 吞拿魚蓉手卷 ($20)吞拿魚蓉嘅份量都幾多🐟同埋個人都覺得幾新鮮😻食完都有啲啲回甘👻紫菜可以放耐咗有少少淋🙈但整體我覺得都幾高質🙌🏻ꕥ 三文魚手卷 ($15) 裏面有兩大塊好長嘅厚切三文魚刺身😻同樣地都幾新鮮🌟係幾高質嘅手卷ꕥ 日式炸雞 ($25)有啲似唐場炸雞但佢又唔係好脆😂但炸雞唔會好乾🍗反而幾juicy✨蛋黃醬都俾得好足🌿欣賞! 整體嚟講係幾高質又
𝟘𝟜.𝟘𝟠.𝟚𝟘𝟚𝟚
📌 桜 (西灣河)
西灣河筲箕灣道57-87號太安樓地下A48B號舖

💸人均消費: $10-100
🌿評分: 4/5
🈚️加一服務費

炸蝦丼

ꕥ 炸蝦丼 ($30)
吞拿魚蓉手卷

ꕥ 吞拿魚蓉手卷 ($20)
三文魚手卷

ꕥ 三文魚手卷 ($15)
日式炸雞

ꕥ 日式炸雞 ($25)

整體嚟講係幾高質又抵食嘅黃店💛有機會一定會再幫襯💞
Delivery