超鍾意打邊爐嘅我哋就梗係揀任食架啦~不過我哋對食物質素都有要求嘅,所以就揀咗呢間有海鮮同 美國安格斯牛🐮食嘅💯分鐘放題😍因為我哋一個係主攻牛,而另一個就主攻海鮮🤩唔單止呀~仲有封門柳、牛脷心托同美國安格斯牛板腱,全部都係靚部位呀~全部都肉味十足😋 封門柳肉味香濃;牛板腱肉質鬆軟;美國安格斯牛 脂肪比例平均;牛脷心托爽脆唔韌👍🏼 海鮮我哋點咗蝦🦐蜆🐚鱔片、花膠,花膠勁大條同厚肉,仲有好特別營養價值高嘅紫淮山🟣女仔一定勁開心😍😍😍勁鍾意食手打丸嘅我就梗係點曬咁多款手打滑試吓啦。手打嘅真係唔同啲,全部都好足料又彈牙🤤除咗食材,湯底同飲品都好出色。一共有1⃣️6⃣️款湯底🉑️以選擇,我哋點左養生藥膳湯,一上枱已經聞到好香嘅藥材味,而且湯底又唔會過咸👍🏼 自家製飲品,包裝精美,味道又好,店家真係好用心。我哋牆裂推薦👉洛神花茶,酸酸甜甜好好味,亦都可以解到打邊爐嘅膩😌

封門柳
牛脷心托