依間串grill係任食2個鐘嘅懶人自助串燒放題嘅專門店。網上有唔少人大力推介,於是同朋友訂咗平日嘅5點,依個時段埋單都只係$198加一。餐廳嘅預約好滿,所以記得一定要訂位。枱中央係自助串燒嘅架,店員貼心咁介紹個架嘅原理,只要將串燒嘅鋸齒放係運行緊嘅齒輪,啲串燒就會自動旋轉,真係坐係度等食就得!燒完嘅串燒仲可以放係架上面,唔怕燒唔切唔夠飽!串燒嘅款式應有盡有,最吸引嘅莫過於牛類,仲有唔少新奇嘅丸類同腸類就唔逐一介紹喇。而且肉類新鮮,事前仲係冇醃製過,原料原味,等客人可以因應自己嘅喜好黎調味~ 旁邊有唔少調味料,醬汁方面有甜酸醬、沙嗲醬、梨汁,調味粉有海鹽、孜然粉等等。餐廳仲提供咗日式燒汁,當串燒7成熟個陣,就可以搽上去惹味啲。之前聽人講,自助串燒食唔到好多,因為要等好耐先燒得熟。依間餐廳完全冇依個問題,佢嘅火力好猛,連雞翼都唔洗10幾分鐘就燒熟,我地食都食唔切XD餐廳仲提供咗一盤沙律,開胃又唔怕食得飽飽濟濟。汽水飲品可以自行係雪櫃拎。Like咗社交平台,最後仲會送雪糕一杯~值得一提嘅係,餐廳嘅服務一流,店員又熱情又有禮貌,仲好為客人著想,例如提供圍裙同濕紙巾、寫明每款串燒大約要燒幾耐,仲

餐廳仲提供咗一盤沙律,開胃又唔怕食得飽飽濟濟。

汽水飲品可以自行係雪櫃拎。

Like咗社交平台,最後仲會送雪糕一杯~

值得一提嘅係,餐廳嘅服務一流,店員又熱情又有禮貌,仲好為客人著想,例如提供圍裙同濕紙巾、寫明每款串燒大約要燒幾耐,仲擔心我地會食得唔夠飽,叫我地點多啲野食~
2020-01-09
$200 (Dinner)