2024-04-24 199 views
呢間屯門越南小店真係好高質,每次入屯門都必食。最心水推介係佢嘅法包,就算食咗晏都會買一舊慢慢食.....😋🌯🥒🥕配菜多首先佢餡料超級多,配菜多樣,而且非常豐富,有芫茜、肉醬、青瓜、酸瓜、醃漬酸白蘿蔔、紅蘿蔔等,配合起嚟口感非常好又爽又脆又又酸酸甜甜感覺,非常開胃、清新!🌿🐓🐖🐂餡料有三款揀有烤牛肉、烤雞或者香茅豬扒三款揀。其實三款都好食,但我自己偏愛烤雞,貪佢健康,因為配菜多,所以食烤雞都好清新,又燒得幾香;香茅豬扒都唔錯,香茅味都出;烤牛肉就普通,少少乾身。即係🐓>🐖>🐂🥖法包🥖法包烘熱,外層幾脆,句身煙靭帶嚼勁,加上大量配菜。個包好大件,絕對可以當正餐食。成件事真係好得!😍😋🤭環境🤭注意佢只有外賣,沒有堂食座位。不過可能佢太好食,無論我咩時段去,每次都有三四個客等緊食物。🤗注意🥘法包真係要即食,有次攞走10分鐘後食,法包已經有少少腍,又冇咁熱,已經同即食爭一段距離。其實佢其他檬粉都好好味,下次再介紹。🤗
呢間屯門越南小店真係好高質,每次入屯門都必食。

🌯🥒🥕配菜多

🐓🐖🐂餡料有三款揀

🥖法包🥖

🤭環境🤭

注意🥘

其實佢其他檬粉都好好味,下次再介紹。🤗
雞肉法包
TakeAway