2019-09-03
呢排係社會咁緊張局勢既局勢之下 我相信大家都要去釋放下壓力既 而我同女友都希望可以透過食黎釋放壓力 咁就梗係要打個邊爐爽下先啦xd 於是就搵到呢間熊本牛涮鍋xd 主要係食牛啦 主打係加拿大豚肉 日本雞肉 美國牛肩胛 牛小排 同 A4和牛都係產地直送, 新鮮味美我地今次2個都點左牛肩胛 牛小排同加拿大豚肉餐 差在食埋和牛 我同女友都點左最原味最清既羅白豚骨湯底 希望可以試真d牛肉既鮮味~牛肩胛好有咬口 綠落去湯就知好新鮮 仲會有點紅紅地色 唔似香港一般既雪肥牛 會有黑黑地 豚肉都好鮮味 薄切 好易有咬口 唔會太多渣 同肉質十分鮮甜xd個人最鍾意既係牛小排 食落口有陣牛既鮮味 肉質鮮甜 入口都會溶溶地仲有唔同既醬料比你簡 令到成餐既味道都upgrade左tim佢地仲有多款唔同既飲品任飲 最特別都係佢地自家做既涼茶 2支飲過都好飲 唔會太苦 好岩打邊爐 清熱飲佢既自助吧有唔同款既特色丸類, 蝦滑, 有機新鮮蔬菜及菇菌類任食 另有咖哩飯 炸物小食 真係好食又多樣化蝦滑係手打既 彈牙又爽口 菜都好鮮 好綠仲有4 款口味Häagen-Dazs 雪糕任食 打底 好正下次同班友打邊爐一定會叫佢地再黎試
蝦滑係手打既 彈牙又爽口
菜都好鮮 好綠