2025-06-24
喺山林道嘅樓上🍲火鍋店 店舖不大 五臟俱全 食物 環境🤵♂️服務都不錯☺️///開始係食🐔雞煲先 醬汁香濃 洋蔥香菜適量 最緊要一出嚟已經滾咗 即刻食得 唔使自己再炒🤩 雞件入味 仲有得無限添///食🐔之後當然係打邊爐 再上多一盤新鮮即蒸🦐海鮮 海鮮會喺隔離個煲度蒸 店員會附上計時器 唔怕整過時💯 細心位值得加分☺️ 海鮮分別有🦪生蠔 鮑魚 🦐海蝦 扇貝 小象拔蚌 鮮味十足🤤 最重要係可以邊打邊爐邊睇住蒸海鮮(海鮮需要社交平台打卡like & Share ) ///打邊爐除咗正常丸 蔬菜 飲品 甜品任拎 最緊要就係有靚牛 一嚟送你澳洲🐮和牛 牛白肉 牛肩肉 牛五花同黑毛豬 每樣都可以任添 重點係無限時!!!///由於店舖面積比較細 環境唔會太油煙 相對較安靜 有少少私房菜嘅感覺 每樣食物都唔太多 但可以主動向店員提出 會即時refill