2024-05-17 303 views
自從有咗之後,都無乜食火鍋,口痕的我突然好想好想食雞煲,最後搵到一間位於尖沙咀的隱世火鍋放題店。話佢隱世皆因它位於山林道商廈樓上鋪,就連商廈入口都要走入小巷才見到。起初我哋仲擔心會否伏伏地,殊不知打開門口,見到店內坐無虛席,頓時放心哂😮‍💨餐廳店面不大,裝潢簡單,座位之間有少少逼。自助飲品、火鍋配料區就集中在一起。火鍋配料款式都算幾多同齊備,基本大路的都會有,仲有餃子雲吞、牛舌、陳皮魚蛋等。而甜品區則有雪糕、豆腐花、啫喱、木糠布甸等。餐廳最近做緊快閃優惠,$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐二人同行一人半價,今次我哋就選擇了最基本的「皇牌套餐」 。先來日式雞煲,雞煲醬汁微微辣,越食越惹味。入面仲有紫薯同薯仔!入哂味😋 食完加湯就上蒸海鮮✨只需要like and share以及留言,就可以免費食啦!有海蝦、蠔、鮑魚、帆立貝及帶子,加上金蒜一起蒸,蒸出來既鮮又香。食完海鮮就可以去自助配料取配料打邊爐啦!店員會送上頂級牛小排、牛肩胛及豚肉。單靠肉眼看就已經知道質素唔錯,牛小排油脂均勻;牛肩胛肉嫩牛味重;豚肉夠哂肉味。就算之後encore、依然保持水準。最後當然要食甜品做ending。💭 以

先來日式雞煲雞煲醬汁微微辣,越食越惹味。入面仲有紫薯同薯仔!入哂味😋

食完加湯就上蒸海鮮✨

💭 以$268/位,無限時、又食盡雞煲、蒸海鮮及火鍋,而且食物質素又不錯,絕對抵食之選,三五知己傾計聚會就至啱!值得一讚,就是店員十分友善有禮貌。

2024-05-09
Dinner
介紹返💁🏻‍♀️。。🇭🇰 雞煲火鍋放題 在尖沙咀 🇭🇰。熊本牛鍋。永勝商業中心2樓A號舖。和風海鮮雞煲火鍋放題皇牌和牛套餐 - 頂級牛小排。牛肩胛。HKD268 + 10% @ 成人。HKD218 + 10% @ 小童/長者澳洲和牛套餐 - 澳洲和牛。牛白肉。頂級牛小排。牛肩胛。HKD298 + 10% @ 成人。HKD258 + 10% @ 小童/長者日本直送A4和牛套餐 -牛白肉。日本A4和牛。澳洲和牛。牛小排。牛板腱。封門柳。牛肩胛。五花腩。HKD388 + 10% @ 大小同價🤫 尋晚同飯腳仔撐枱腳..撐佢最鍾意嘅邊爐枱腳..冇錯~我家肥仔鍾意打邊爐嘅程度係同女朋友拍拖都要二人邊爐🤷🏻‍♀️🤫 咁哩餐係肥仔自己喺OpenRice搵到嘅..仲好叻咁話間火鍋店Offer打卡送蒸海鮮好似好抵咁喎🤭🤫 哩間雞煲邊爐叫熊本牛鍋..位於尖沙咀都好多嘢食嘅山林道入邊嘅商廈樓上舖..不過商廈入口就有些少難搵..上到去地方唔大..裝修簡單企理..蔬菜同火鍋配料都放喺一邊嘅冷凍保鮮櫃🤫 咁話哂都係第一次嚟幫襯..我哋都係保守咁叫咗最平嘅皇牌和牛Set試試佢~講低要邊個Set俾埋個社交平台Like..侍
介紹返💁🏻‍♀️

頂級牛小排。牛肩胛
。HKD268 + 10% @ 成人
。HKD218 + 10% @ 小童/長者

澳洲和牛套餐 -
澳洲和牛。牛白肉。頂級牛小排。牛肩胛
。HKD298 + 10% @ 成人
。HKD258 + 10% @ 小童/長者

日本直送A4和牛套餐 -
。HKD388 + 10% @ 大小同價

🤫 咁話哂都係第一次嚟幫襯..我哋都係保守咁叫咗最平嘅皇牌和牛Set試試佢~講低要邊個Set俾埋個社交平台Like..侍應姐姐就去拎個雞煲
🤫 雞煲份量適中..雞件無碎骨而且肉質都幾滑溜..然後雞煲嘅醬汁微辣惹味..啱我口味~
🤫 雞煲食到七七八八..我哋就趁住未放湯仲係杰身嘅時候出去夾咗啲水魷陳皮魚蛋牛柏葉過嚟濃郁咁灼一灼佢(提議大家都可以試吓咁食..味道好唔錯👍🏻)再之後侍應姐姐就上海鮮蒸籠俾我哋
🤫 海鮮蒸籠有一人一份嘅鮑魚仔貴妃蚌仔帶子生蠔蜆仔中蝦..各種海鮮都屬於中Size啦..以生蠔最肥美..中蝦最鮮甜..而其實海鮮蒸好嗰陣侍應姐姐就會將個蒸籠放落嚟..同一時間邊爐亦隨時可以開始🤩
🤫 哎~差啲唔記得咗同大家講吓呢間邊爐最大最吸引嘅賣點係乜嘢📣就係~呢度係無限時放題..飯腳仔就最鍾意嗰啲無限時嘅放題㗎啦..佢話無限時嘅話就可以輕輕鬆鬆咁樣食..唔使屎淋尿瀨喎🤣咁講開佢嗰度嘅火鍋配料放題..除咗海鮮係淨係可以食一轉之外其他都可以翻兜..我哋嘅平平和牛套餐係包咗牛小排牛肩胛同埋豚肉片嘅..肉類就係要同侍應姐姐落Order..其他基本上都係出去自己夾..個人就覺得牛小排好味過肩胛..但係同樣都有牛味嘅..同埋佢哋一邊叫一邊喺廚房切片咁樣..而且啲牛都幾厚切..絕對唔會薄演演浸咗落湯之後唔見咗😅
🤫 另外火鍋配料都可算係應有盡有..比較特別嘅係餃子類都有五種..我哋最欣賞係冬菇雞肉餃魚皮餃同埋廣東雲吞..質素相當唔錯..然後Encore得最多嘅除咗係飯腳仔最愛嘅陳皮魚蛋就一定數佢哋個墨魚滑..呢個墨魚滑確實係幾好味嘅
🤫 有一個Point要特登講吓嘅..唔好睇熊本牛鍋地方細細..啲食物盤都細細咁樣..其實侍應姐姐都非常之勤於加餸..好似我家肥仔食咗人哋陳皮魚蛋廿零三十粒走唔甩..侍應姐姐都起碼Refill咗五六次
🤫 然後打邊爐唔少得嘅丸類..貢丸龍蝦丸牛筋丸魚腐蟹粉丸呢啲基本嘢唔使講..個人非常之推介呢度嘅海苔流沙丸..真心之前未食過喎~海苔魚丸入邊係爆漿嘅鹹蛋黃..好新奇好好味..我哋食咗半打🤩
🤫 另外有啲比較特別啲嘅配料好似係黃喉鴨血豬皮鵝腸..蔬菜種類亦都算多..就連羽衣甘藍冰菜靈芝菇萵筍同秋葵都有..都係嗰句啦..唔限時可以慢吞吞夾兩粒烚兩吓..食完又再揀又再烚..沒完沒了阿門🤣
🤫 最後甜品方面..選擇雖然唔算多..不過就有我最鍾意嘅百福細細盒豆腐花..然後飯腳就試咗個好神奇嘅紅豆龜苓膏..而飲品呢..應有嘅都有..個人留意到佢哋啤酒嘅種類相對地多..唔限時吹水飲啤酒打邊爐..仲唔係麻甩佬嘅天堂😌聽尋晚隔籬枱講話乜鬼嘢生日有優惠唔使錢又盛咁..睇怕呢度都係Target嗰啲公司聚餐定係生日慶祝一大班人嘅客㗎啦~
翻兜指數:🙆🏻‍♀️️🙆🏻‍♀️ (5個🙆🏻‍♀️為翻兜爆燈)
。。
2024-03-19
  • 海苔流沙丸
  • 牛小排
2024-02-09 890 views
#尖沙咀地膽 今次去熊本牛鍋,同朋友任食火鍋,雞煲放題!我地揀咗澳洲和牛套餐,自助區有蔬菜、丸類等;社交平台留言仲免費送蒸氣海鮮!性價比好高!🍲 澳洲和牛套餐$298  坐底就送上雞煲,醬汁唔算太辣,雞肉肉質滑嫩,新鮮美味!配料有番薯及薯仔等,沾滿醬汁好入味!食完雞煲店員會加上豬骨湯底,跟住開始打邊爐啦!🦞蒸氣海鮮豬⻣湯滾左後,店員會送上免費嘅蒸海鮮包括海蝦、沙白、帆立貝及帶子等;全部都新鮮,配上香蒜十分惹味!🥩澳洲和牛肉味香濃,呈雪花紋理,油脂香盈;頂級牛小排脂肉均勻、肉質細膩!牛肩胛肉質帶嚼勁!三款都好味!🍖豬梅肉色澤亮麗,厚薄適中,淥一淥就熟;軟嫩有口感,唔錯!🥟火鍋配料我揀左餃子及鮮蝦雲吞,自家製的味道!🍜廣東幼及粗麵 :吃了比較少見廣式粗麵,真係大滿足!熊本牛鍋 📍尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖
#尖沙咀地膽 今次去熊本牛鍋,同朋友任食火鍋雞煲放題

🍲 澳洲和牛套餐$298

食完雞煲店員會加上豬骨湯底,跟住開始打邊爐啦!
🦞蒸氣海鮮
豬⻣湯滾左後,店員會送上免費嘅蒸海鮮

🍖豬梅肉色澤亮麗,厚薄適中,淥一淥就熟;軟嫩有口感,唔錯!
🥟火鍋配料我揀左餃子及鮮蝦雲吞,自家製的味道!
🍜廣東幼及粗麵 :吃了比較少見廣式粗麵,真係大滿足!

熊本牛鍋
📍尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖
2024-01-08 870 views
《抵食雞煲海鮮火鍋🔥》———————————————#熊本牛鍋 🇯🇵-呢間任食火鍋夠哂抵食,咩都有得食,先有雞煲,之後打卡就即送大大份蒸海鮮,毫不吝嗇🤭 最後再打埋邊爐,超級滿足😌 所有飲品包括啤酒都係任飲,啱哂聚會啤啤佢🍻-雞煲夠哂香濃惹味,有成隻雞之外,配料夠晒豐富~雞肉嫩滑多汁,份量十足,配埋濃厚醬汁,夠晒惹味得來唔會太鹹😝-打卡送免費蒸海鮮,只要like, share加comment就可領取蒸海鮮,每日數量有限,大家一定唔可以miss❤️扇貝好大隻,爽甜新鮮,配搭滿滿嘅蒜茸,夠哂重口味🤗-套餐包咗牛小排、牛肩胛同豚肉,都叫大盤,口質都唔錯,牛肩胛比較肥美,而豚肉爽口彈牙,配上嗰豬骨濃湯鍋底就更能突出豬肉香味☺️唔夠嘅話再可以任添,一定夠飽😇-我朋友咁啱生日,我哋WhatsApp預早預訂4人或以上同行壽星就可以免費💰-⭐價錢參考:(另收加一)王牌和牛套餐: $268🍌抵deal 指數:7/10💰 人均消費:$200
《抵食雞煲海鮮火鍋🔥》
———————————————
#熊本牛鍋 🇯🇵
⭐價錢參考:(另收加一)
王牌和牛套餐: $268
🍌抵deal 指數:7/10
💰 人均消費:$200
2024-01-03
2 day(s) ago 0 views
這家餐廳最近推出了快閃優惠,二人同行一人半價,$298吃到澳洲和牛套餐,打卡送免費蒸海鮮,只需要讚好專頁和分享就可以領取,每日數量限定送完即止,需要預約便會優先安排。首先我們會吃雞煲,然後就將雞煲的汁加上豬骨湯,等它滾了就放蒸籠在上面,上面有扇貝、蠔、鮑魚、帶子、蝦。最後就可以到自助區拿食物,有丸類有海鮮有菜等等,當然最期待就是澳洲和牛,原來數量都幾多,所以我也吃不完,還看到有一部剪牛機器,另外竟然有薯條吃,飲品也有不同的選擇。最後當然是吃甜品的時間,哪裏有一些糕點的,味道都是偏淡,另外就是雪糕。場地不算很大,不過人也不算很多,也不用等位。

場地不算很大,不過人也不算很多,也不用等位。
Dinner
💜 一排冇食雞煲火鍋啦!今次同媽咪去食😝 餐廳位置比較隱蔽,座位唔算太寬敞。當日座無虛席,氣氛熱鬧😆💜 成人價錢 $268皇牌套餐/ $298澳洲和牛套餐。宜家有快閃優惠 二人同行一人半價!重點係冇限時❗️鐘意坐幾耐都得😊💜 首先上枱嘅係雞煲!醬汁都幾惹味,雞件入哂味😋 連雞件都係任叫任食咖~ 💜 之後只要like and share fb/ ig page + 留言即可領取免費蒸海鮮拼盤‼️ (每日數量有限,送完即止。提早預約將會優先安排)💜 食完雞煲就加水再蒸海鮮,職員會放埋計時器喺面,蒸7分鐘就食得!蒸海鮮有五款包括鮑魚, 扇貝, 蠔, 蝦, 同帶子。全部海鮮都大大隻,食落唔會霉,蠔🦪味濃郁~💜 然後就係打邊爐時間啦!我地揀左既皇牌套餐可以任食 牛小排, 牛肩, 豚肉😁 當中我最鐘意牛肩,肥瘦均勻,牛味濃。💜 出面都有唔同既野食可以攞~ 推薦水魷,墨魚滑,同各款餃子✌🏼💜 嘢飲同甜品都係任飲任食!甜品有我最鍾意嘅百福豆腐花😆💜 因為無限時所以都坐咗好耐~ 慢慢傾偈都得☺️

全部海鮮都大大隻,食落唔會霉,蠔🦪味濃郁~

當中我最鐘意牛肩,肥瘦均勻,牛味濃。

💜 嘢飲同甜品都係任飲任食!
甜品有我最鍾意嘅百福豆腐花😆

💜 因為無限時所以都坐咗好耐~ 慢慢傾偈都得☺️
夏天都想食雞煲,呢間餐廳食完雞煲,如果有follow佢哋IG仲會送海鮮,蒸完海鮮就可以打邊爐喇!餐廳有啲家庭式嘅感覺,部分甜品似係自製咁,例如用透明兜仔裝嘅木糠布甸,侍應嘅服務都好好,蒸海鮮時都會嚟幫吓手🙂‍↕️✨雞煲有啲微辣,煮得好入味,而且2人份量都好多件雞,所以我哋未食曬啲雞就開始留肚等食蒸海鮮。送嘅蒸海鮮有4款,包括蝦、蠔、帶子及帆立貝,每人每款1隻。最鮮美一定係隻蠔!超級肥美,配蒜蒜都掩蓋唔到蠔嘅鮮🦪✨食完雞同海鮮,就開始去出面夾餸打邊爐。餸菜款式齊全,除咗跟餐送上嘅牛小排、牛肩胛及豬肉片,仲有丸類、菜類、麵食、魚片、薯條及甜品。等緊湯底滾起時,夾咗幾條薯條食吓,估唔到呢款幼身薯條都幾好食!而同雞煲最夾嘅居然係超大條嘅水魷及韮菜餃,一定要試試😋✨

𓄬 熊本牛鍋推出無限時放題,由雞煲到蒸海鮮再到打邊爐,好適合一班朋友慢慢傾住偈輕鬆食!✦一坐低就開始食雞煲喇,本身係無辣度,如果嗜辣嘅可以去醬料區拎辣椒粒加落去,雞肉幾入味,肉質幾滑!✦而家去專頁打卡就會送竹籠蒸新鮮市場直送海鮮,蒸海鮮包括扇貝、鮑魚、蠔、帶子、蝦,每樣都好新鮮,其中扇貝好鮮甜,鮑魚夠彈牙,蠔味道濃郁,面頭鋪滿炒香過嘅蒜蓉粒超惹味!✦皇牌套餐包括任食頂級牛肉、牛肩胛同保濕豬豚肉,兩款牛肉都牛味濃郁,而保濕豬豚肉係好有驚喜,軟腍得嚟有豬肉嘅香味✦自助火鍋配料區有好多選擇,其中比較推介嘅有墨魚滑、水魷、黃喉、凍豆腐、冰菜✦飲品區嘅選擇都好多,除左果汁,果茶,汽水,仲有啤酒,而甜品嘅種類都唔少,特別喜歡藍莓奶凍!✦以放題嚟講,呢間嘅食物質素幾高,而店員服務態度都好好,會幫手同提點每個步驟,成晚食得好盡慶!

幫襯左最平個個餐,4個人有個生日優惠,但其實而家做緊第二位半價,計返唔使生日優惠都係一樣價錢先食雞煲,然後再同你每個人都Facebook/instagram 打卡,先至送個蒸海鮮,但係急涷海鮮,有幾隻沙插仲要唔新鮮,有陣臭味,無特別同店員反映,蒸海鮮用左薑蓉去辟味,但因為海鮮唔新鮮,反而更帶出海鮮既腥臭味本身寫住有其他湯底簡,但都係加湯落雞煲度變湯底打邊爐,即係雞煲既咸味一直保持到底牛肉問店員攞,店員都會主動問夠唔夠肉,牛肉質素唔錯,但因為預先切左一碟碟再急涷,d肉會痴起碟底,要擺一陣解解涷先夾得落去洽,其他火鍋配料就不過不失火鍋放題雖然話唔限時,但其實食兩個鐘咩都飽,甜品麻麻,其他菜同火鍋配料可能因為鋪頭人流麻麻,食材唔係好新鮮,火鍋放題都建議去返客流量較多既餐廳會好啲

雞煲
蒸海鮮
牛小排
牛小排
呢間打邊爐超抵食‼️$268 任食頂級牛肉、牛肩胛和保濕豬豚肉,最重要係無限時,可以同朋友慢慢吹水,打卡上ig 有免費蒸海鮮送😍。先來一個好惹味的和風雞煲🐥,份量都幾多,入味和算幾嫰滑。食完店長就會來加水,開始蒸海鮮,當日每人有5款!有飽魚(都幾大)、鮮蝦🦐、蠔、帶子和蚌🥰。之後就係打邊爐🐄,呢度啲牛肉都幾正呀,頂級牛肉和牛肩胛等等都是任食的,肉質幾好呀。自助區的蔬菜、丸類、配料和飲品有很多選擇。甜品方面有雪糕🍧、泡芙和豆腐花等,真係好滿足。順帶一提,呢家到5月31號,$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐仲做緊二人同行一人半價,就係好著數。

2024-05-11 29 views
今時今日周街都係任食火鍋 點樣突圍而出呢 今次去嘅熊本牛鍋有三大賣點💡💡💡1️⃣所有套餐都無限時 食完雞煲再食海鮮再打邊爐再傾計 我當晚同朋友食左三個鐘😂😂2️⃣打卡免費送蒸海鮮超級新鮮3️⃣31/5前 二人同行一人半價($268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐)🦐🦞🦀蒸海鮮一定要講左最驚喜嘅蒸海鮮先打卡like share就會有成籠海鮮帆立貝蠔鮑魚等等全部連殼大大隻 即蒸即食熱辣辣 全部海鮮都唔係霉霉地hea你個啲 係有質素有口感有鮮味嘅 加爆分💯🐔雞煲一開始會食雞煲先 佢係叫做日式雞煲 所以唔係一般雞煲麻辣味 朋友覺得有啲茄汁味 感覺有啲似日式盤菜 除左雞仲有啲豆卜呀金菇等等 唔夠雞仲可以加雞🐥🐥🥘火鍋火鍋方面有幾款牛 我最鍾意牛小排 肉質同味道都最合我心意💁🏻‍♀️唔會好多脂肪但又會有油香味 配料最突出係墨魚膠 個樣似係手打嘅 仲有啲餃同雲吞都好似自己包嘅咁 有芫茜鮮蝦餃 意外地雲吞打邊爐都好好食🤭但最impressive係無限時之餘好有私人空間 因為係樓上鋪 有私房菜嘅感覺 一路傾計好似喺屋企咁 唔覺唔覺就三個鐘 傾下又再食下甜品😆😆二人同行一人半價下一個人二百蚊倒就可以無限時打邊爐 仲有雞煲

2️⃣打卡免費送蒸海鮮超級新鮮

🦐🦞🦀蒸海鮮

一定要講左最驚喜嘅蒸海鮮先
打卡like share就會有成籠海鮮

🐔雞煲

🥘火鍋

二人同行一人半價下一個人二百蚊倒就可以無限時打邊爐 仲有雞煲同海鮮 都幾抵玩🤭🤭

2024-05-01 28 views
如果你去尖沙咀食熊本牛鍋,一定要試試他們的蒸海鮮和雞煲!先說蒸海鮮,真是超必吃啊!新鮮的海鮮被蒸得剛剛好,保留了鮮甜和嫩滑口感,蒜香味十足!接下來是他們的雞煲,份量多。還有豐富的蔬菜和香料,湯汁超濃郁!每一口都能嚐到雞肉的鮮香和湯汁的美味。這家餐廳的店面有點隱蔽,但找到了絕對值得!內部裝潢簡單又高雅,讓人感覺很舒服放鬆。而且因為位置比較隱蔽,還有,他們有個超讚的優惠!只要在社交平台上打卡,按讚、分享和留言,就可以免費得到一份蒸海鮮!這真是超值的福利,讓你可以多嚐到美味的海鮮!蒸海鮮和雞煲都是必點的美食!雖然店面有點隱蔽,但找到了絕對會被他們精心烹調的菜色所驚艷!快去打卡領取免費蒸海鮮吧,享受這超值又美味的用餐體驗!

是樓上舖來的,都開咗好幾年了,我去當日係平日,估唔到都幾多人,差唔多坐滿!🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️😎一坐底會先食咗雞煲先,佢個調味都幾好,唔會太鹹,同埋佢配料有薯仔同紫薯,好攪笑,第一次見到會有紫薯伙雞煲入面,但又唔覺得好奇怪LOLLL食完雞煲之後,只要like咗佢地個社交平台同埋share and comment,,佢地就會送蒸海鮮,蒸海鮮有生蠔、帶子、鮑魚、扇貝、蝦。不過款式唔係一定,佢會揀翻時令海鮮,我見有唔少人都好似為咗佢而嚟,因為都幾吸引,一個價錢就可以食到3樣嘢,唔會單調!食完海鮮就係打邊爐嘅時候,我係最平個個價錢就有3款肉類,豬肉、牛肩胛、牛小排。全部肉類質素都唔錯,我個人鍾意牛肩胛多啲,因為佢口感腍啲!!!除咗依啲肉類,其他配料就係出面長檯自助,蔬菜、丸類、餃子…都有齊。特別有啲驚喜係佢竟然有冰菜,好少邊爐會有冰菜。飲品同埋甜品都係係出面任攞,我幾鍾意佢個焦糖燉蛋😋😋

2024-04-20 29 views
熊本牛鍋做緊海鮮雞煲火鍋放題,$268 就可以叫到佢哋嘅皇牌套餐,任食頂級牛小排同埋牛肩胛,到店打卡仲包埋超新鮮嘅竹籠蒸海鮮,1個價錢幾種享受😚😚😚😄😄😋🐥惹味雞煲🐥一開始會食咗個惹味雞煲先, 雞件滑嫩,味道預設係微微微辣, 唔食得辣嘅都會食到🦪竹籠蒸市場直送海鮮🦪食完雞煲後, 會加上湯,開大火,再蒸海鮮。海鮮包括海蝦,鮮蠔,鮑魚,帆立貝及沙插帶子, 每款都係新鮮貨,口感同鮮味一食就分到。海鮮上面嘅蒜蓉薑醬微辣,提香提鮮,同一般嘅純蒜蓉醬有啲唔同, 呢個味幾好, 完全唔會掩蓋海鮮鮮美仲有好多火鍋配料,特別推薦以下幾款:🐮頂級牛小排🐮:雪花紋均勻分怖, 食落唔覺有脂肪,但非常幼滑而且牛味香濃🐮牛肩胛🐮:牛肉味濃,同樣非常嫩滑,無太多嘅油脂, 好過食一般肥牛好多🐟無骨黑魚片🐟:平時食嘅酸菜魚片竟然係火鍋店出玩, 魚肉非常滑溜,帶點爽脆口感,有啲似脆肉鯇🦑墨魚🦑:鮮味彈牙,好有墨魚味,少見嘅火鍋食材🐮黃喉🐮:相對少喺火鍋放題出現嘅黃喉同樣爽脆可口,值得夾多幾塊仲有多款蔬菜及丸類,供應非常充足, 可以慢慢食,唔洗同人爭😆😆😚😚😛熊本牛鍋地址:尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖#尖沙咀#尖

🐥惹味雞煲🐥

🦪竹籠蒸市場直送海鮮🦪

仲有好多火鍋配料,特別推薦以下幾款:
🦑墨魚🦑:鮮味彈牙,好有墨魚味,少見嘅火鍋食材

熊本牛鍋
地址:尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖

#尖沙咀#尖沙咀餐廳#山林道餐廳#熊本牛鍋#任食放題#火鍋任食#火鍋放題#蒸海鮮#雞煲#火鍋#牛小排#牛肩胛#竹籠蒸海鮮#帆立貝#帶子#鮮蠔#新鮮海鮮#即蒸海鮮#黑魚片#酸菜魚#墨魚#黃喉#朋友聚會#聚餐#打邊爐#鮮鮑魚#沙插#鮮海蝦
打卡仲送免費蒸海鮮有鮑魚扇貝😋呢間火鍋真係夠晒抵食啤酒汽水任飲甜品都多款式最啱約埋一班朋友上嚟吹水啤啤佢🍻雞煲味夠晒香濃 最特別入面落咗紫薯醬汁濃厚之餘,味道唔會太鹹食完雞煲就會換上豬骨湯底😋再任食牛肉同埋牛肩胛牛肉質感唔錯 而且可以任食真係好幸福配搭埋醬料一流 重點係呢度仲有麻醬添㗎🤤打卡仲送免費海鮮🦞讚好分享同埋留言每日數量有限,記得提早預約啊!生日嘅客人訂枱,四人同行壽星仲免費添👨‍👩‍👧‍👧重點係所有嘅套餐都係無限時‼️皇牌黃牛套餐超抵呀,只係$268!❤️‍🔥 📍熊本牛鍋 (尖沙咀)尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖
打卡仲送免費蒸海鮮有鮑魚扇貝😋

呢間火鍋真係夠晒抵食
啤酒汽水任飲甜品都多款式
最啱約埋一班朋友上嚟吹水啤啤佢🍻

雞煲味夠晒香濃 最特別入面落咗紫薯
醬汁濃厚之餘,味道唔會太鹹
食完雞煲就會換上豬骨湯底😋
再任食牛肉同埋牛肩胛
牛肉質感唔錯 而且可以任食真係好幸福
配搭埋醬料一流 重點係呢度仲有麻醬添㗎🤤

打卡仲送免費海鮮🦞讚好分享同埋留言
每日數量有限,記得提早預約啊!
生日嘅客人訂枱,四人同行壽星仲免費添👨‍👩‍👧‍👧

重點係所有嘅套餐都係無限時‼️
皇牌黃牛套餐
超抵呀,只係$268!❤️‍🔥

📍熊本牛鍋 (尖沙咀)
尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖