2024-03-20 129 views
*/仲未有時間飛去台灣,但真係好掛住台灣啲美食🤣🤣咁岩見到yoho有間裝修得勁靚既台灣餐廳,一定要食喇😎😎餐廳環境:呢度半開放式餐廳咁,一入餐廳就有我最愛嘅紮染做設計,藍mix白為主體,真係好靚🤩🤩令到人感覺舒服,好似真係去左台灣咁🤭🤭🤭仲有房可以一班朋友去食,都幾有私隱🫶🏻🫶🏻食物方面:🥛牛乳大王系列我哋叫左木瓜牛乳同芭樂牛乳,呢兩杯飲品都完全有驚喜😍特別係芭樂牛乳,真係好有台灣既味道👅🦴蒜香三色台腸一碗就可以試哂三色台腸,份量都幾多,而且佢哋仲有蒜片,好香口,香腸食落甜甜地👍🏻👍🏻👍🏻🍳松露玉米起司蛋餅呢個真係好特別,佢勁濃厚既松露,加上甜甜既粟米🌽,俾芝士包住,再加上蛋餅,真係勁夾,份量都幾多,要share食😂😂😂🥬魯肉伴台灣A菜係魯肉伴油麥菜,都幾好食,正常發揮,冇乜特別🤣🤣🤣🥩招牌魯肉飯呢個魯肉飯好正🤩🤩好似台灣當地食咁,又足料,味道吾會太鹹,成碗食哂😋😋😋臺北棧 (形點 I) (元朗)元朗元龍街9號形點 I 地下G002號舖

餐廳環境:

食物方面:
🥛牛乳大王系列

🦴蒜香三色台腸

🍳松露玉米起司蛋餅

🥬魯肉伴台灣A菜
係魯肉伴油麥菜,都幾好食,正常發揮,冇乜特別🤣🤣🤣

🥩招牌魯肉飯

臺北棧 (形點 I) (元朗)
元朗元龍街9號形點 I 地下G002號舖
  • 木瓜牛乳