高質台式任點任食任飲火鍋放題 新張火鍋店位於西環 堅尼地城站B出口 行2分鐘就到啦 非常方便 餐廳新派裝修 非常光猛 座位都幾闊落👍 任食火鍋 有三個餐可以選擇 最主要係肉類唔同 我哋今次揀咗中間價位的試吓先😋 極上牛頸脊餐$388/位👍 有4款肉類 任叫任食美國極上牛頸脊🐂美國牛肩胛牛🐂西班牙伊比利亞黑毛豬片🐖西班牙冇激素豬肉片🐖 湯底:台灣養生醉雞涮涮鍋🥣 藥膳醉雞湯底 裏面有大大嚿雞件 粟米 豆卜 仲有洋蔥 紅棗 杞子 已經相當豐富 😉 肉類 我就比較喜歡牛頸脊及黑毛豬片啦 油脂分布均勻 味道口感都超正 真係追住食😋😋 🥙其他火鍋配料 無限次任叫任食 餐廳仲唔限時間 無需分時段 所以可以慢慢食 🥰慢慢嘆 🥰 自家製餃類及丸類 選擇都好多 而且都好出色😄推介 手工黑松露芝士豬肉水餃🥟 及香菇皇廷貢丸👍 🧋仲有好多款台式特飲任叫任飲 有凍有熱 選擇都好多😉 見到有咁多款特飲 真係款款都想試吓 最後我哋每人都揀咗兩杯 🧋🧋香芋雪香 茶凍檸水蜂蜜綠茶 柑桔檸檬特飲唔會太甜 大熱天飲 好正👍 幾款漿料 就喺出邊自助吧 可以自己喜歡乜嘢攞乜嘢 都幾方便😆 餐廳用QR code落單 好方

高質台式任點任食任飲火鍋放題

茶凍檸水
蜂蜜綠茶
柑桔檸檬
特飲唔會太甜 大熱天飲 好正👍

餐廳用QR code落單 好方便 落單後唔使幾分鐘就送到 所以可以食到差唔多 鍾意乜嘢再encore 好快就有👍

職員都非常有禮貌 不斷幫我哋收碟及加湯😄

最後每人仲可以叫一杯雪糕關閉電筒🍦
我就揀Movenpick雲呢拿味😋

完美嘅一餐🙏🙏

🎈小鍋霸 (西環)
西環卑路乍街80號Imperial Kennedy地下6號舖

kfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie