2020-11-23 198 views
剛去完staycation,中午先食得好豐富又滯滯地,老公點名要晚上食健康d又唔想中餐,所以揀左呢間。呢間係內河道K11的2樓,我地行勻全層2次先搵到 估唔到佢攝左入d賣natural野既舖頭內。但入到去都好舒服同feel good。燒南瓜藜麥無花果沙律配草莓醬, 呢個配搭口質一流,草莓醬係mix左黑醋,食落酸酸甜甜好開胃蟹肉龍蝦汁闊意大利麵好食! 龍蝦汁不會濃到蓋過蟹肉的鮮味,闊意大利麵好煙un,係我好鍾意既口感蒜香炒雜菜, D菜食得出新鮮又爽口燒焗自然美國豬鞍架配燒扒菠蘿配黑醋燒汁, 真心好食切開仲有肉汁滲出,豬肉味突出。燒菠蘿超好食Super Kale飲完幾日都去得好順暢Kiwi Beet老公話呢杯冇紅菜頭既草青味,飲得好舒服

呢間係內河道K11的2樓,我地行勻全層2次先搵到

蒜香炒雜菜, D菜食得出新鮮又爽口
燒焗自然美國豬鞍架配燒扒菠蘿配黑醋燒汁, 真心好食

切開仲有肉汁滲出,豬肉味突出。燒菠蘿超好食
Super Kale
飲完幾日都去得好順暢
Kiwi Beet
老公話呢杯冇紅菜頭既草青味,飲得好舒服