2023-07-05 15 views
今日同朋友行旺角T.O.P.發現原來4樓有間燒肉放題,岩晒我呢D食肉獸🤩! 餐廳夠晒寬敞, 而且抽氣仲做得好好,完全唔會覺得焗! 😛我地揀左”雨套餐”, 可以任食120分鐘咁耐! 呢個餐已經包咗110款食材同日本A4和牛, 真心正! 🥰呢度嘅A4和牛真係好靚, 睇佢油脂分佈已經知係高級貨! 😍牛肉燒一陣就食得, 口感柔嫩,入口即溶,油脂喺口腔入面大爆發! 配埋月見汁同埋同其他醬一齊食又係另一種滋味! 重點推介A4黑毛和牛三角腩! ☺️除左牛肉之外,海鮮都係唔錯嘅選擇, 鮑魚夠晒新鮮, 肉質彈牙! 😛牛油廣島蠔同牛油帆立貝真心無得輸! 食埋天婦羅同炸物之後都已經勁飽, haha! 最後食埋Haagen Dazs 雪糕畫上完美句號!😳