2022-09-18 1184 views
早前女朋友生日,去咗Ritz Carlton staycation,一場嚟到全港最高酒店,又點會唔順便喺高空high tea呢☺️我哋去咗位於116樓嘅行政酒廊,高空觀覽維港美景🏙️絕對係一大享受,亦係十分與別不同嘅體驗。三層架Tea Set分別有三款醎點及三款甜點,醎點都係sandwiches系列,而甜點分別有檸檬/咖啡同朱古力小蛋糕,款式可愛,而且整體味道都唔錯。我至欣賞佢哋嘅scone,味道濃郁,亦很鬆化。另外仲送咗兩件炸雲吞比我哋,相當有驚喜,脆卜卜,饀料亦好豐滿,正👍🏻飲品有好多選擇,亦可refill,我哋都揀咗MOET香檳。假期可以咁樣鬆一鬆,一樂也🥂

飲品有好多選擇,亦可refill,我哋都揀咗MOET香檳。
假期可以咁樣鬆一鬆,一樂也🥂