2025-04-15
諾士佛台對我嚟講已經唔係蒲點🤣 通常都係黎食嘢🫢 居酒屋集中地🔥🏮❣️一遊沙律食個沙律開下胃😙 蔬菜蕃茄新鮮配上自家醬汁 酸酸甜甜🍅🥬🥒 最有趣嘅係加入咗珍珠同白玉😆 好新奇❣️炸雞香蔥汁雞炸得香脆索索聲 配蔥可以減低返油膩感💕下面嘅生菜同酸汁同沙律唔同~❣️汁燒魷魚筒好大隻💓 係細個行海洋公園嗰陣味🫢 燒到好香口 尤其是薄身啲嘅位會燒到有啲焦香🔥 肉質爽口彈牙配上啲燒汁勁惹味‼️❣️茄子田樂燒甜味噌x薏米(?)x柴魚 配茄子肉勁惹味😙❣️厚切牛舌芯 免冶雞肉棒 鹽燒雞翼 香蔥雞肉卷 牛舌芯爽口 充滿油香 居酒屋必點🐮 免治雞肉加入雞軟骨脆脆 仲有蛋黃點🍳雞翼燒得好靚 仲貼心地分埋單骨💓🐓雞肉同大蔥都好夾 而且蔥燒到冇乜辣味🦫❣️海之幸丼飯少有地串燒丼飯都出色😆 擺盤超靚有心機🙆🏻❤️🔥北海道海膽完全唔腥好鮮甜🥹 仲有三文魚 深海池魚 吞拿魚 三文魚籽 帶子 牡丹蝦🐟🐠🦐 款款都好新鮮偏厚切有口感💕❣️烏冬🍜 想讚佢哋非常貼心嘅服務 呢度四碗其實係兩碗嘅價錢佢哋幫我哋分四份🔥🥲可以每人飲啲鰹魚湯食煙靭烏冬好幸福💓❣️帶子煎餅呢個韓式嘅煎餅估唔到係勁出色😆 煎得薄脆又唔油 食到好多脆高麗菜 同帶子嘅嫩有好
❣️一遊沙律
食個沙律開下胃😙 蔬菜蕃茄新鮮配上自家醬汁 酸酸甜甜🍅🥬🥒
最有趣嘅係加入咗珍珠同白玉😆 好新奇
❣️炸雞香蔥汁
雞炸得香脆索索聲 配蔥可以減低返油膩感💕
下面嘅生菜同酸汁同沙律唔同~
❣️汁燒魷魚筒
北海道海膽完全唔腥好鮮甜🥹
❣️烏冬🍜
可以每人飲啲鰹魚湯食煙靭烏冬好幸福💓
❣️帶子煎餅
呢個韓式嘅煎餅估唔到係勁出色😆 煎得薄脆又唔油 食到好多脆高麗菜 同帶子嘅嫩有好重口感🥬 仲有個酸辣醬點非常好食😙
❣️清酒
❣️Lemon sour