2024-01-11 499 views
:ᴄᴜÍᴛ📍 ɢ/ғ, 𝟹ᴀ ᴘᴏ ᴛᴜɴɢ ʀᴏᴀᴅ, sᴀɪ ᴋᴜɴɢ無論你鍾意定唔鍾意酸種麵包,ᴄᴜÍᴛ都總會有一款麵包會啱你,即使要山長水遠入到西貢,但諗返起呢兩個咁好食嘅包包我願意~店員們都好親切,佢地好用心介紹個ᴍᴇɴᴜ🐟 ᴍᴀʀᴋᴇᴛ ғɪsʜ ᴋᴀʀᴀᴀɢᴇ sᴀɴᴅᴏ $𝟷𝟻𝟶炸白鱔sᴀɴᴅᴏ初體驗原本都驚會唔夾又或者會腥點知一食我錯了! 好好好食啊!!!!!炸得好ᴊᴜɪᴄʏ好新鮮 仲有個醬加左𝟷𝟶𝟶分😍🍞 ғʀᴇɴᴄʜ ᴛᴏᴀsᴛ $𝟷𝟸𝟶又係驚艷咗我味蕾嘅西多士成塊麵包浸滿哂蛋漿🥚一咬落四邊都係脆卜卜🥹配上紅莓藍莓熱情果醬同ʏᴏɢᴜʀᴛ ᴄʀᴇᴀᴍ食第一啖我已經想再ᴇɴᴄᴏʀᴇ!!!ʟᴀᴛᴛᴇ $𝟹𝟿ɪᴄᴇᴅ ʙʟᴀᴄᴋ $𝟹𝟼

ᴄᴜÍᴛ

炸白鱔sᴀɴᴅᴏ初體驗
原本都驚會唔夾又或者會腥
點知一食我錯了! 好好好食啊!!!!!
炸得好ᴊᴜɪᴄʏ好新鮮 仲有個醬加左𝟷𝟶𝟶分😍

🍞 ғʀᴇɴᴄʜ ᴛᴏᴀsᴛ $𝟷𝟸𝟶
又係驚艷咗我味蕾嘅西多士
成塊麵包浸滿哂蛋漿🥚
一咬落四邊都係脆卜卜🥹
配上紅莓藍莓熱情果醬同ʏᴏɢᴜʀᴛ ᴄʀᴇᴀᴍ
食第一啖我已經想再ᴇɴᴄᴏʀᴇ!!!

ʟᴀᴛᴛᴇ $𝟹𝟿
ɪᴄᴇᴅ ʙʟᴀᴄᴋ $𝟹𝟼
ғʀᴇɴᴄʜ ᴛᴏᴀsᴛ
ʟᴀᴛᴛᴇ
ғʀᴇɴᴄʜ ᴛᴏᴀsᴛ
ʟᴀᴛᴛᴇ
  • Market  Fish  Karaage  Sando
  • French  Toast