因為有朋友試過佢地午餐好食,所以預先打電話訂左廳房,今晚一行6人去呢間小菜館食飯,慶祝朋友考完CPA試聚舊。【川味水魷條】呢個送啤酒一流,d辣味吾嗆囗,又夠香。【乾燒鮑魚】有驚喜,小菜館竟然位上。殻上面係炒香左嘅粉絲,好入味,鮑魚係日式燒汁乾燒,推介【拔絲黑豚肉】好好食!咕嚕肉做到拉絲的,面頭又夠脆囗,又吾肥d肉,真係好好食!【鮮人參花膠燉竹絲雞】好足料嘅燉湯,湯渣店員好細心的另外分開,又跟埋豉油點,朋友們連湯渣都清埋。【啫啫通菜】渣渣聲上枱,好香,好惹味。【薑蔥桶蠔】我對蠔麻麻地,但見d朋友食到嘩嘩聲,就夾一件試下,真係好大隻蠔,又冇腥味,出面食蠔食到灰心左的,值得一試要稱讚一下d店員,非常細心有禮,換碟加水頻頻,小店黎講好有heart,希望食物水準同服務都可以一直keep到

【川味水魷條】
呢個送啤酒一流,d辣味吾嗆囗,又夠香。

【乾燒鮑魚】

【拔絲黑豚肉】

【鮮人參花膠燉竹絲雞】

【啫啫通菜】
渣渣聲上枱,好香,好惹味。

【薑蔥桶蠔】

川味水魷條
乾燒鮑魚
拔絲黑豚肉
鮮人參花膠燉竹絲雞
啫啫通菜
薑蔥桶蠔
2018-07-08
$220 (Dinner)