2017-03-06 733 views
      星期六係繁忙既旺角,同朋友二人本身係爆丼屋攞左飛,知道有排等,所以去朗豪坊行陣先,點知行完返黎過左超過100張飛即刻唔想再等,就search下附近有咩食,朋友話食過Goobne Chicken幾好食,於是就上左瓊華搵呢間店~      上到去都要等,但一定唔洗好似爆丼屋咁等到2046...,等左約20分鐘就有位,同朋友諗左好耐食乜,因為胃就得一個,但樣樣都想食諗左好耐,終於決定到,就係叫蛋卷同唔少得既炸雞~睇擺碟都好簡約風,一件件排好晒隊等我地食~蛋卷暖暖地,雖然餡料係普通火腿同蘿蔔等等,但夾埋d醬又幾開胃,好快就清左個蛋卷等主菜~主菜出場~本身其實都驚炸雞會好熱氣,但知道佢係用烤既方法烹調,感覺好似冇咁熱氣 (自欺欺人~)蜜糖同咖哩估唔到出奇地夾,d肉都好嫩好juicy,一d都唔乾,平時唔食皮既我今次都食晒d皮
諗左好耐,終於決定到,就係叫蛋卷同唔少得既炸雞~
特製雞蛋卷
睇擺碟都好簡約風,一件件排好晒隊等我地食~
蜜糖咖哩烤雞
2017-02-18
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
蜜糖咖哩烤雞