2024-03-11 73 views
好耐冇食過點心,相約朋友一齊到銅鑼灣,見到OP緣味小聚 (金百利廣場) 好多好評,十分期待😚睇完Menu,二話不說立即拍板😆上菜速度好快👍🏻 店員好有禮貌。一吃難忘小籠包試問又有邊個唔鍾意食呢?!全鮮肉製造,皮薄餡靚,湯汁豐盈鮮香。這個絕對是驚喜之一,熱騰騰的小心流沙奶黃包,裡面流出金黃的奶皇,太美味喇!咬開後香甜的奶黃餡流出,超Enjoy細膩綿滑的滋味。緣味鮮蝦餃皇新鮮大尾蝦仁用料滿滿,皮薄餡靚、鮮蝦鮮美爽口又富有彈性。蟹子燒賣皇大大粒有口感,表皮薄透,四邊如同花邊般的黃色皺褶,搭配頂頭鋪上蒸熟的是橘紅色的亮麗蟹籽,光是外型的配色就令人食指大動。整體來說,這一餐讓我們大飽口福,絕對值得推薦。

整體來說,這一餐讓我們大飽口福,絕對值得推薦。