🧇🍫🥛二世祖🍝🍔🍟呢個easy joe 聽聞左耐話好食 book mark 左好耐 但因為地方唔就腳 今次終於有機會試試😗💛二世祖特濃朱古力🍫($48)黎到當然要飲佢地嘅招牌 72.5% 特濃朱古力真係超級濃味 但又唔會太甜 調配得好好 好順滑!重點飲完唔會有好漏嘅感覺泰式軟殻蟹烤菠蘿酸青瓜漢堡配薯條🍟🍔🍍($168) 原隻軟殼蟹🦀好鬆脆 配埋清新菠蘿同泰式辣醬 成件事即刻fresh 晒! d薯條🍟都好好食😋大啡菇牛肝菌黑松露天使麵配芝士脆片($148)忌廉汁好creamy 比較稠身 好多菇菇好香口 塊芝士脆脆就咁食會好鹹但夾埋個天使麵一齊食就岩岩好🍝🧀😋😋好可惜太飽食唔到waffles 😭😖😫同埋佢呢度有限時個半鐘 冇得慢慢吹水 重點只收cash 又唔收一千蚊😅 我地book 6:30 6點半到左唔比入 明明6點開始晚市😅 半個鐘點都食唔到一枱掛 後尾同我地講搞錯左 比我地入返去 加上又漏單 服務方面有待改善🤪
🧇🍫🥛二世祖🍝🍔🍟

💛
二世祖特濃朱古力🍫($48)
黎到當然要飲佢地嘅招牌 72.5% 特濃朱古力
二世祖特濃朱古力

泰式軟殻蟹烤菠蘿酸青瓜漢堡配薯條

大啡菇牛肝菌黑松露天使麵配芝士脆片($148)
大啡菇牛肝菌黑松露天使麵配芝士脆片

2020-12-10