2024-03-21 422 views
呢度既裝修由內到外都好細緻, 食物選擇都算多, 搞到我都有啲選擇困難症發作😂招牌拼盤🍢($288/$488)串燒, 春捲, 炭烤月桂和牛, 墨魚餅, 甘蔗蝦, 配上越式秘製醬汁, 沙嗲醬, 甜辣醬, 個人覺得個秘製醬汁酸酸辣辣超好味,襯全部野都好夾😌焗多寶魚🐟($368)大蒜, 越南辣椒醬, 用香蕉葉包裹, 蒸熟, 烘烤, 魚嫩滑配上各種香料混合而成既醬味就好平均😉超南特色辣牛湯檬🍜($158)大大塊半生熟又夠稔身既美國安格斯牛肉, 牛肉丸, 牛肚, 牛腩, 配上酸辣既湯底同滑溜既金邊粉, 真係食到停唔到口🤤炸香蕉雪糕🍌($108)炸香蕉外脆內軟配上椰子味濃郁既雪糕同忌廉, 真係一個完美既句點🥰百花飄香🍸($88)荔枝利口酒 , 檸檬草, 青檸, 蘇打水調製而成既雞尾酒晚既酒味都幾濃, 唔太飲到荔枝既味道🫣幽幽密境(🍹$58)泰國羅勒, 檸檬草, 青檸, 蘇打水整成既Mocktail飲完會覺得自己係青青草原上面🤣呢度既食物幾有驚喜, 不過座位安排方面可以做得更好🤓

招牌拼盤🍢($288/$488)

焗多寶魚🐟($368)

超南特色辣牛湯檬🍜($158)

炸香蕉雪糕🍌($108)

百花飄香🍸($88)

幽幽密境(🍹$58)

呢度既食物幾有驚喜, 不過座位安排方面可以做得更好🤓
2024-03-16
  • 越南特色辣牛湯檬