2023-05-06 111 views
今日行經荔枝角香工睇衫,竟然俾我捐窿捐罅搵到地庫有個隱世food court ,有日本嘢、素食、cafe、四川嘢⋯⋯不過韓國嘢睇落好吸引,所以即刻搵個靓位坐低了,咁乾淨企理嘅food court,實屬難得!熔岩泡菜炒飯 $68爆漿拉絲的芝士伴泡菜飯,令夏日厭世症嘅我胃口全開,份量充足,兩個人都夠食!韓式炒粉絲 $45鮮蔬紫菜配上煙韌韓式粉絲,甜甜地嘅醬汁好惹味,每一口都咬到紫菜、脆肉瓜、冬菇、菠菜同椰菜!全份香烤雞全翼 $38 3隻蜂蜜香甜,芝麻點綴,香烤的表皮脆卜卜,肉質嫩滑煎餃 $28 6隻新推出的款式,入邊包咗粟米同新鮮豬肉,煎得好香脆,上面加咗啲蔥,夾埋一齊食好清爽清潤馬蹄蛋花露馬蹄切到一絲絲,好驚喜,不會太甜,飲完即刻潤曬今次突擊成功,下次要再來試試尼個food court嘅其他餐廳,如果都係咁好味,咁尼度嘅打工仔真係有福了!

熔岩泡菜炒飯 $68

韓式炒粉絲 $45

全份香烤雞全翼 $38 3隻
蜂蜜香甜,芝麻點綴,香烤的表皮脆卜卜,肉質嫩滑

煎餃 $28 6隻

清潤馬蹄蛋花露
馬蹄切到一絲絲,好驚喜,不會太甜,飲完即刻潤曬