2014-04-16 656 views
食完飯就走左過黎,好快就叫左個黑胡椒心太軟,真係好特別平時食心太軟會好膩,慢慢食要消化下先,但依個有黑胡椒既關係, 當D 心太軟的朱口力味同D辣味加埋好好食,因為D甜味平時會太膩,但一齊個感覺會中和左好正 呢如果覺得太辣,可以加埋D雪糕食,咁樣都好正因為雪糕可以解辣呀,果然夠特別,又唔膩,又好食正,之後就係一個三色焦糖燉蛋,依個都正,因為有三款口味,首先係青檸焦糖燉蛋,好清,清新酸味既青檸,加埋蛋,好夾,又醒胃!之後就係雲呢拿焦糖燉蛋,幾香甜既雲呢拿,加埋個燉蛋,幾香,不過咁樣有少少膩,不過味道就好正, 最後就係伯爵紅茶焦糖燉蛋,依個個味道係最突出,有埋好香既茶味,不過甜而不膩正,其實三個混住黎食係最開心。
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)