一咁步入食館門口,即刻就感受到中華小館嘅溫馨氛圍。環境乾淨整齊,每位工作人員都笑容滿面🥰,真係好有家嘅感覺。而家我就畀大家一一介紹我哋今晚嘅食物啦!首先有我哋嘅開胃菜👉乾逼拆蟹肉粉絲煲🦀。師父醃制得絕對恰到好處,蟹肉襯托得粉絲彷彿滿懷寶藏咁令人垂涎三尺😋。見佢香味撲鼻,已經忍不住開始食佢喇!接著就到咗👉脆皮鳳梨咕嚕肉🍍🍖。每塊豬肉都炸得金黃燦爛,鳳梨提供咗一種甜蜜嘅滋味,相信每位食客都會感動😂。最後就係👉口水雞🐔,食物嘅色澤已經足夠吸引人🤩。每塊雞肉都是師父精心炮製,味道濃郁,令人食得津津有味👍。而家我哋食完咗三道主菜,滿滿的飽足感讓我欲罷不能😆。果然係多滋味,多享受🤩~ 加埋佢嘅價錢,真係超值抵食!