2020-01-30 201 views
今日上完堂,同D朋友仔話要食,有人話想食餃子,所以就嚟到呢一間餃子嘅專門店。唔知道原來呢一度都有開到新分店今日上完堂,同D朋友仔話要食,有人話想食餃子,所以就嚟到呢一間餃子嘅專門店。唔知道原來呢一度都有開到分店,我好耐之前食過第二間。呢度就主打松露餃子,我哋兩邊就叫咗炸餃子同埋元貝同埋韭菜嘅湯餃子,各有特色。不過我自己本身都鍾意食黑松露,所以我都係覺得黑松露好食啲, 不過有啲朋友就覺得韭菜餃好食啲另外我哋都叫咗一啲小食,包括菜同埋青瓜,仲有兩碗添,真係夠晒飽,仲有一個特別嘅飲品,雪梨茶,佢哋係自家製,所以感覺特別健康同埋足料見其他人都係要差唔多嘅餸菜,如果下次可以試吓其他

見其他人都係要差唔多嘅餸菜,如果下次可以試吓其他