2023-10-03 224 views
食之前見到啲食評都有啲驚驚,但發現大多差評都係某一款餃子所以今次冇揀到嗰款。我叫左紫菜豚肉同椰菜粟米豚肉 湯餃 以為齋食餃子會唔飽所以加左烏冬點知隻隻餃子都超飽滿!!🤣 餃子皮都係結實唔係好容易散嗰款 咬落有啲彈牙(?)嘅感覺 幾過癮!湯底叫左南瓜湯 比起一般湯底濃 其實個感覺唔係好適合做湯底 但係都叫有誠意😃 事因前排試同一棟大廈另一間好有人氣嘅餃子店嘅湯底係即食麵味精豬骨湯味仲要係唔好味嗰隻...😔 餃子我都覺得木金高質啲!(都有可能同我試嘅味有關係)8隻餃子 $58 烏冬+$12 性價比還好啦 正常食量唔洗加烏冬添店員都好有禮貌👍🏻
店員都好有禮貌👍🏻