2019-02-26 236 views
飽足度滿分💯的omakase 上篇🤤3品前菜+6款酒肴+13件壽司+卷物+湯+甜品😋海螺🐚加濃濃既海螺內臟整成既醬+海膽豆腐刺激左味蕾😍係今夜既美食既序章!海馬bb 🙈?研究左好耐先搞清楚係海鰻bb 🤣其實就係靠醬汁提味加上本身既滑嘟嘟口感,想試好耐,今日終於一試!鮑魚配鮑魚醬不過不失,最令我地驚喜既係香港都竟然有呢個係日本一試難忘既沙甸魚卷物😍雖然係細粒粒一舊但個種鮮甜味的確係齒頰留香!仲有我最喜愛既鱈魚白子😋😋😋今次仲試埋雞泡魚白子😂佢隻味太似鯉魚🤢不喜歡!反而試左個魷魚子黏黏的似糯米,食落去口感特別而且味道唔錯☺️實在食左太多野🙈食左咁多前菜之後黎到佢所指既主菜(吉列和牛粒)兩層薄薄既炸皮好似一個三明治咁包著牛柳粒🧐味道不算太突出口感亦不夠軟淋🙈如果換番毛蟹比老人家我更開心😁真正既主角壽司都終於出場😍佢地係咩名都真係唔記得🙈只係記得好味🤤🤤🤤蝦既膠質真係令人回味無窮、當然最突出既海膽❤️係一試難忘!食過呢啲海膽真係番唔到轉頭😂😂😂一年食一次真係唔過份呀🙈最後有埋一個甜度剛好既紅茶奶凍甜品☺️成晚慢慢食左差不多3個鐘,不趕也不急,令人回味的一個omakase 晚餐💕

沙甸魚卷
$2000 (Dinner)
沙甸魚卷