2018-04-11 744 views
突然想食放題,咁就book咗"殿大喜屋"嘅午市放題,閒日價錢係278加一!我哋12點去到就即刻有得入座,個場都算full架,原來佢哋除咗放題之外,係有埋午餐套餐,所以唔少人都選擇set lunch首先響門口一入到去,已經見到好多甜品雪櫃飲品之類,連不同款嘅酒精類飲品都有!冷熱飲咩都有,再行過隔離就見到有沙律熟食小食之類!海膽手卷係即點即做嘅!返到坐位就已經見到兩本點嘢食嘅書仔,超多款式,仲要係樣樣都精點!唔係cheap嘢嚟!刺身壽司款式全部走高級路線,全部充滿油香,蟹腳亦有!天婦羅就比較普通,同埋啲粉漿厚咗少少!串燒類都唔錯,全部熱辣辣嘅!最驚喜係燒熳魚,香口又夠厚肉!甜品最驚喜就係兩個H字頭同M字頭嘅大牌子都係任攞,因為其他大喜屋係每人一客!下次我一定會再去,因為食過呢間放題,係唔會再選擇其他!簡直無得輸❤!
刺身壽司款式全部走高級路線,全部充滿油香,蟹腳亦有!
天婦羅就比較普通,同埋啲粉漿厚咗少少!
串燒類都唔錯,全部熱辣辣嘅!最驚喜係燒熳魚,香口又夠厚肉!