2017-08-08 356 views
見屋企附近間酒樓裝修完都未去過,又放假咪去下午茶囉一去到,發現到同裝修前一樣咁平,一樣咁多選擇。之後咪叫咗幾款點心同埋個叉燒飯。炸雲吞絕對係我嘅最愛,所以一定會叫,啲炸雲吞揸得好鬆脆,個餡隻蝦都仲好大隻添。因為得兩個人食所以叫咗個點心拼盤,有叉燒包,馬拉盞,鮮蝦豆苗餃同粉果。雞扎絕對建議要叫黎食,如果你鍾意食魚肚,更加要嗌,因為個魚肚真係好大嚿好林好好味,絕對係雞扎嘅精髓。叉燒飯我個人就鍾意食半肥瘦嘅,所以嫌佢有啲唔夠肥,不過啲叉燒肉都好林,飯就有啲硬啦。可能係舊式酒樓啦,所以不停留單,係咁追佢係咁追佢先至上得齊晒啲嘢囉。不過如果住喺附近都真係要落去試吓嘅,咪叫咗咁多野都唔使$100
見屋企附近間酒樓裝修完都未去過,又放假咪去下午茶囉
一去到,發現到同裝修前一樣咁平,一樣咁多選擇。
之後咪叫咗幾款點心同埋個叉燒飯。