已經唔係第一次幫襯,基本上都係禮拜日中午來,次次都係同一個高高地長頭髮染黃既員工,個態度每次都好似人地欠左佢錢咁,聽到個order 唔答復!今次仲離奇!我話要宇治抹茶拿鐵加珍珠凍既,對方一樣係黑口黑面,佢聽錯repeat,我又重複多一次,落單之後體張單居然變左焙茶拿鐵加珍珠!!OMG如果唔想打工可以唔好做!於是我又拿張單同個位arrogant 小姐講,你落錯單,我要宇治抹茶唔係焙茶!佢好無所謂咁復我: 一樣價錢既,得了。跟住一杯野飲居然等左10分鐘先整好(前面冇其他單),之後俾我,珍珠飲品飲筒仲要俾幼管,唔係粗管!我此刻真係無語到無與倫比!點解咁樣既人都可以做服務業!次次去都有唔同既受氣體驗!!我希望milksha重視服務態度,如果唔係呢種服務員遲早趕走曬d顧客🙃

TakeAway