2020-02-06 234 views
🍜同姐妹食飯總會掛住傾計,不停傾傾傾,🍻飲飲飲,點到枱面滿滿臨走都會覺得唔太夠飽!最適合去厚福街揾甜品食🍮 等位嘅時候又繼續傾傾傾,星期五嘅9點後,等左大約10分金鐘就有位,店員有禮,但坐位真係十分迫!店內全滿座都幾嘈下架!同姐妹點了: 爆爆珠芒果戀曲 $54(爆爆珠,芒果,小丸子,海藻珠,芒果雪糕,芒果汁底)- 價錢唔平,所以材料都十足,有一個芒果雪糕,芒果肉🥭都甜,加埋小丸子,店家獨有嘅爆爆珠,一個糖水有幾種唔同口感,讚!食完一碗真係好飽!  榴槤飄雪 $59(榴槤肉,紫米,小丸子,大西米,椰果,海水藻珠,椰汁白雪 ) 全店隱約嗅嗅聞到榴槤味!友人唔食榴槤,所以我叫左呢飄雪,甜品到枱都唔算好大嘅榴槤味!食落D飄雪好棉,比想像中好食。 原個椰皇海底椰燉鮮奶蛋白 $62(海底椰、湯圓、小丸子,芋圓)賣相就靚,見枱枱都有點,不過食落似燉椰皇,除左海底椰有D煙韌,湯圓都好味嘅,但最貴係佢下次唔會再叫。

同姐妹點了: 爆爆珠芒果戀曲 $54

榴槤飄雪 $59

原個椰皇海底椰燉鮮奶蛋白 $62
(海底椰、湯圓、小丸子,芋圓)
榴槤飄雪
爆爆珠芒果戀曲
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Last Night Supper)
榴槤飄雪
爆爆珠芒果戀曲