2018-10-09 166 views
番埋今日終於可以放大假啦。之前同同事一齊去將軍澳開會前,見有時間去試食左一間叫 8番拉麵 既拉麵店,可以話係一試難忘。反正聽日放假,去遠D食都無所謂啦,將軍澳!我黎啦!去到了!一個人食好似有D孤獨,無計啦 個個都拍拖,唔通個個都想拍咩。希望下次可以同隔離枱一樣有美女相伴一齊黎食啦T_T我照樣叫番上次食個個拉麵再聽上次個FD講D餃子好好食,所以我都叫左一開始覺得 咁細粒既D餃子,唔緊要味道最緊要。快D試下先哇!(叫左出聲)(好好味呀!!!!!!!!!!!!)粒餃子細細粒 原來好很勁,雖然麻雀雖小但好多汁好多餡,皮薄多汁。到左最重要既今晚重點 登登登~喇沙拉麵聽說是用新加坡製造既頂喇沙作為湯底,味道十足 雖然有小小辣,對於咁怕辣既我都可以接受到,仲有隻大大既蝦。大家真係可以試下呀
番埋今日終於可以放大假啦。

一開始覺得 咁細粒既D餃子,唔緊要味道最緊要。快D試下先

哇!(叫左出聲)(好好味呀!!!!!!!!!!!!)

到左最重要既今晚重點 登登登~喇沙拉麵
喇沙拉麵加餃子