Hiring
$16,000-$22,000
Monthly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍭 𝔀𝓱𝓮𝓷 𝔽𝕠𝕠𝕕𝕚𝕖 𝔸𝕦𝕟𝕥𝕚𝕖 𝓶𝓮𝓮𝓽𝓼 𝔸𝕦𝕟𝕥𝕚𝕖 𝕊𝕨𝕖𝕖𝕥。。。 @ 🌟 甜姨姨私房甜品《👽食神大媽食甜品》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:Walnut Paste HKD 55 🥜Tofu Curd in Wooden Pail HKD 40 🪵Pork Floss and Cheddar Cheese Bagel HKD 68 🥯.👽 大媽作為FOODIE AUNTIE,又點可以唔愛爆呢間叫AUNTIE SWEET嘅甜品店呢?必須支持呀 🙆‍♀️❤️.「甜姨姨」一向出名食刨冰就係人都知,而佢仲有好多其他甜品都好出色架,仲要中西口味都有,今次大媽就揀左其中幾款同大家介紹下 😬.🥜 首先就係「香濃石磨核桃露」,絕對係養生之選呀!但係坊間好多都一係就完全唔濃稠,一係就過甜養生變傷身。但係呢碗就好香濃又唔過甜,好暖心 ☺️.🪵 另一款就係好可愛裝起一個迷你木桶入面嘅「即撞木桶豆腐花」啦,起一間咁潮嘅甜品店竟然會有咁經典嘅甜品 😳 除左外型超可愛,食落都好有質素,D豆腐花滑得黎有質感真材實料呢 😋.🥪 剛好係午餐時段見到有三文治供應

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
Walnut Paste HKD 55 🥜

Walnut Paste

Tofu Curd in Wooden Pail

🥪 剛好係午餐時段見到有三文治供應,每份「潮文字E」只需要加HKD28就可以轉BAGEL,當然要試下啦 😬 人氣之選「爆餡極上肉鬆芝士貝果」🥯 第一次試肉鬆配BAGEL,原來可以咁好味!仲要有芝士,加分呀 👅

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
📍 銅鑼灣耀華街11號地舖

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$82 (Tea)
Walnut Paste
Tofu Curd in Wooden Pail