2021-05-18 763 views
呢間小店開左唔係好耐,主打食東南亞野,見lunch早左出黎唔多人就黎試吓,室外室內都有位,天氣太熱我地坐室內。Menu選擇都唔少,本來想食Laksa但怕食到太熱,揀左個清淡d嘅馬來雞湯米粉($88),加$10配Ice Thai Tea。望落幾正😆 ✅米粉好幼好滑,配雞湯好入味,個雞湯感覺都清,唔會好滯✅雞好滑✅辣醬分開上,怕太辣可以落少啲✅份量夠大碗❌個人黎講太多香菜✅杯Thai Tea橙橙地色,茶味特別,應該係用左泰國獨有的茶葉,感覺幾authentic ❌室內唔夠冷氣,食到好熱❌staff都冇咩表情,說話態度麻麻,不過都係有10% service charge的 走嘅時候係lunch peak hour都仲有位,反而隔離間雞店就一如以往排曬長龍

望落幾正😆
✅米粉好幼好滑,配雞湯好入味,個雞湯感覺都清,唔會好滯
✅雞好滑
✅辣醬分開上,怕太辣可以落少啲
✅份量夠大碗
❌個人黎講太多香菜
❌室內唔夠冷氣,食到好熱

$108 (Lunch)