2022-11-22 496 views
和同事同學Annual?聚會,其中一個話知道呢間應該不錯,所以我們揀選了呢間!我同其中一個同學早到,佢望一望餐廳嘅擺設裝修,懷疑係佢之前食過經驗麻麻的一間餐廳,但最後我哋都係選擇留低喺度吃!(早到同學:佢話上次啲嘢細細碟又貴又唔太夠食同店員話冇時間限制,但最後叫佢哋急埋單!)因為其中一個人遲放工,所以我哋落單比較慢店員因未有太多客般,一催再催,落咗少少單之後又催,加咗單之後又催,雖然都保持禮貌,但係我哋都覺得有啲,但確定晒全部落單之後,食物又上得超慢食物方面,冇嘢唔好食,最好食係甜酸炸雞-甜酸辣都調到啱啱好,炸雞皮脆肉嫩,令我覺得好好味!年糕,海鮮煎餅都好好味,辣魷魚隔離有啲麵溝埋都係好味嘅!而人蔘雞裏面有啲糯米飯份量比較少,如果可以多啲就更好!最後上完所有嘢,突然叫我哋15分鐘內請埋單,話好星期五比較多人😏Anyway ,係有啲煩,但食物味道同份量都ok!

,但確定晒全部落單之後,食物又上得超慢

Anyway ,係有啲煩,但食物味道同份量都ok!
2022-11-04
Type of Meal