是日小假期 同另一半叉完電, 本想去此小店作為完美小ending, 但失望而回。一進門, 有位四眼紮辮妹妹職員目無表情, 冷淡地問外賣定堂食, 0 greetings...之後表示可以坐入面高台位置,但行到一半 就被另一位男職員指示要坐返外面。。。ok.到睇menu, 都係剛才那位妹妹俾我地, 呢度有個奇怪守則,就係需要客人自行在離開時把所有用過既tissue拎走扔掉。。。。下。。。。 真係第一次聽。。。甘我幫你洗埋碗好嗎??到落單, 完全零指示 唔知真係以為去左711買蛋糕。 。中間有個小意外,另一半掛住影相 唔小心撞跌水杯整濕左,全程那位妹妹職員係見到的, 仲要望左3次, 但無主動拎布/tissue過黎幫手抹,下。。。。基本service是吧??另外, 我地坐既位置可以直接望到洗碗位,但望到有位廚師哥哥,好得閒咁玩手機。即係咁講,有d事俾人知就唔好俾人見。到最後埋單,那位四眼哥哥職員,都係無咩禮貌,0 table manner, 0 greetings, 0 service..... 仲要語帶命令要我地自行清理tissue.總括來說 只有水吧那位四眼短髮姐姐禮貌及主動不錯此小店花不

到落單, 完全零指示 唔知真係以為去左711買蛋糕。 。
總括來說 只有水吧那位四眼短髮姐姐禮貌及主動不錯
此小店花不少心思於食物及裝修上, 值8分以上, 但職員服務如此的話,前者多好也沒有任何用, 浪費了!!
希望能改善吧!! 但也不會推介朋友來了