食物質素不錯,但服務令人失望 FATCAT=]Level 42025-11-28 Follow 尋晚同老公慶祝紀念日,揀左深水埗鳥海山鐵板燒。本身對呢間餐廳有啲期待,食物的確唔錯,海鮮好新鮮,佢活龍蝦龍蝦膏一齊炒,味道濃郁;炒飯香口爽身,味道都幾出色,老公對食物好滿意。龍蝦鮑魚鵝肝多士櫻花蝦炒飯不過成晚服務令人感到無奈。我哋隔籬嗰台客人慶祝生日,叫咗幾支清酒,客人請師傅飲酒,師傅同佢哋傾多兩句都明白嘅。最後食完之後師傅問我哋啲嘢好唔好,連個「食」字都未講完,我連答佢都冇機會,佢就俾隔離客人yarp咗走去飲。講真,出嚟食鐵板燒其中一半樂趣就係睇師傅現場嘅互動同表演,依家變咗直頭係零尊。呢個價位過得嚟食,多數客人都係慶祝特別日子,隔籬枱就好高興,我就麻麻哋啦。食物仍然值得一讚,但服務真係令人失望。不過唔緊要啦師傅話佢哋一晚做兩轉,fully book,呢啲咁優秀嘅餐廳就留返俾大家食。The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare食物質素不錯,但服務令人失望 鳥海山鐵板燒 https://s.openrice.com/QrKT0FrylW0Report Post Ratings5Taste4Decor1Service5Hygiene3ValueRecommended Dishes櫻花蝦炒飯Dining MethodDine In