由於知道持有信和卡的壽星在生日月份內和一位以正價享用自助餐,壽星就可免收費用,因此就特登申請了這張卡一試~ 食物款式唔算話好多,但都已經滿足了小編的胃口,小編將食物大致分為以下幾類:(1) 水果水果有橙、西瓜、菠蘿、火龍果及哈密瓜選擇,小編試左菠蘿,火龍果及哈密瓜,覺得火龍果最好食,帶點清甜味~ 菠蘿及哈密瓜都略嫌唔夠甜及有點兒硬~(2) 刺身刺身中小編只試左帶子、三文魚及吞拿魚,小編覺得帶子及三文魚好好食,帶子大大粒原粒食,味道鮮而滑~ 三文魚以厚切的方式食,質感豐富,味道鮮甜~ 吞拿魚最差,不值一提~ 此外,特定時間供應的海鮮刺身飯味道都幾好食,份量唔算太多,當中有海膽、三文魚同帶子,海膽味道一般,冇三文魚同帶子質素咁好,叫做過下癮~(3) 甜品甜品主要食movenpick雪糕,不過略嫌大部分味道偏甜,其中檸檬雪芭味道幾清新開胃,唔錯~  另外,也試左南瓜布甸,味道ok,但南瓜味可以再濃d~(4) 前菜眾多前菜味道不過不失,其中小編試左一個有蟹肉絲配上蟹籽做成的前菜,蟹籽粒挺有咬口,和蟹肉絲一起食挺配合~(5) 湯總共試左花旗蔘燉湯及忌廉磨菇湯兩款,花旗蔘燉湯材料充足,蔘味濃郁但略
(1) 水果
(2) 刺身
(3) 甜品
(4) 前菜
(5) 湯
總共試左花旗蔘燉湯及忌廉磨菇湯兩款,花旗蔘燉湯材料充足,蔘味濃郁但略嫌帶點苦味~ 忌廉磨菇湯磨菇味濃郁,而且質感幼滑,味道唔錯~
(6) 海鮮
海鮮試了以三重海鮮塔整的海鮮,以這個方式整的海鮮味道挺鮮,要留意這個三重海鮮塔只會在特定時間推出~
(7) 肉類/鱼
肉類中試了燒牛及羊,肉質唔差~ 另外自助餐有提供即煎海鮮,當中有比賽少見的銀雪魚,雖然即煎要d時間等待, 但肉好滑味道一流~
(8) 主食
主食中小編都試左數款,覺得咖哩牛比較出色,牛肉質嫩滑,咖哩味香濃~

(9)飲品
飲品方面提供了數款冷熱飲供食客自取,色彩吸引,小編試了數款冷飲,但覺得味道一般~
總括來講,平均計每人只需二百幾蚊,大部份食品的都味道不錯,小編覺得值得一試~
2017-03-30
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday