2019-02-20 1188 views
平日12:30到蘭芳園,只係排幾個,都算好彩,不過勁迫,食食下仲要我移位。。。翻查openrice先知有咁多劣評。香港人真係高要求,喜歡投訴。老老實實,點咗54蚊豬扒蛋蕃茄薯仔湯通粉餐,蕃茄薯仔湯係足料,豬扒都入味,份量少咗啲,女仔夠食,通粉軟硬度適中。絲襪奶茶夠香濃。最欣賞邪惡的咖央西多士,即製香脆又香甜。。。極正!價錢有點貴,中環算ok啦,食物味道合格。出菜時間快,尤其加點咖央西多士,5分鐘內出,我連通粉都未食完,有啲意外。服務態度正常,有啲似澳牛,啲街坊式招呼咁。可能我點餐好簡單,講野中point快而準,又無催侍應,所以無比人鬧。。。。 一提係一張細枱坐6-7個人,要攬住個背包食真係好迫。下次若想試撈丁,都係去其他分店好了!

絲襪奶茶夠香濃。

最欣賞邪惡的咖央西多士,即製香脆又香甜。。。極正!

價錢有點貴,中環算ok啦,食物味道合格。

服務態度正常,有啲似澳牛,啲街坊式招呼咁。

一提係一張細枱坐6-7個人,要攬住個背包食真係好迫。

下次若想試撈丁,都係去其他分店好了!
2019-02-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
  • 絲襪奶茶
  • 咖央西多士