2021-07-09 824 views
系openrice 訂位,weekday 午餐有7折,幾吸引咖,但12點15去到,比曬電話同名,個女waitress都話系個hard copy訂座紀錄都搵吾到,等我又打比朋友問,又要等人WhatsApp張confirmation,但佢都話無,最後一個男waiter過來才攞部手機去搵至搵到,吾掂嘍,尤其是間餐廳其實好細,但後面無訂位又不斷比位,差D就無位。至於好多食評讚個view,只可以話系開楊,吾會有乜romantic感覺嘍。另外座位間的距離夠吾夠,大家睇相比較下政府要求啦!Lunch menu 有7個餐可以選擇,另外仲有特別的素食餐,以一家咁細餐廳有咁多選擇已經非常好。美國豬扒配菠蘿燒汁($169)4分- 塊趴都幾厚又帶肥邊,煎得剛剛好,一D都吾鞋,有咬口,菠蘿汁味道如果多D菠蘿味就好啦!配菜系無得選擇,只有炸薯條,炸得比較燶和鹹。慢煮澳洲西冷配紅酒($189)1分- 落單已經問左可吾可以5成熟,但waiter話系熟成,無得改,最後來到熟曬,鞋到死,以一格系成個set lunch menu最貴的一個餐,質量非常失望。餐湯(周打蜆湯)2分- 應該系薯仔而不是用cream,吾夠滑,蜆就只

另外座位間的距離夠吾夠,大家睇相比較下政府要求啦!

美國豬扒配菠蘿燒汁($169)4分

慢煮澳洲西冷配紅酒($189)1分

餐湯(周打蜆湯)2分
- 應該系薯仔而不是用cream,吾夠滑,蜆就只有兩三粒

沙拉(2分)
- 個汁酸酸地,味道OK,但菜就賣相比較差。

周打蜆湯
麵包
沙拉
美國豬扒配菠蘿燒汁
慢煮澳洲西冷配紅酒
慢煮澳洲西冷配紅酒
2021-07-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$145 (Lunch)
麵包
美國豬扒配菠蘿燒汁