2025-08-10 0 views
睇食評個個讚話好食,特登嚟試。 晚上食飯時間七點幾都唔使等位,仲有幾張空枱,真係小貓三四隻。點咗食評個個大讚好食嘅卜卜硯冬陰功湯麵,滿心歡喜好期待,因為自己好鍾意食泰國船麵,冬陰功湯麵。點知個湯底又淡又冇味,卜卜蜆尚算可以起碼冇沙,個白魚蛋真係白到冇味嘅,難食!另外點咗個雞髀肉船麵,個湯底又係冇味,白魚蛋又係冇味,啲雞肉又係冇味,基本上真係乜都冇味。泰國食物最基本味道係濃,冇諗過船面個湯底都可以咁淡,根本同泰餐係背道而馳囉!海南雞飯味道尚算OK ,但係雞肉見到有啲紅色血,個人感覺唔喜歡。最後我個人覺得呢個咁多好評嘅船麵,非常失望!
最後我個人覺得呢個咁多好評嘅船麵,非常失望!
2025-08-07
$110 (Dinner)