窩夫與蝦子餅星期日去完iSQUARE地下的阿仙奴快閃店,在附近找地方吃晚飯。下午6時左右見「泰濃麵」不用等位便進去。除了泰國船麵,還有海南雞和其他小食。飲品方面,蝦子餅點了泰式青檸梳打特飲($29),窩夫則點了泰式龍眼冰特飲($29),龍眼冰消暑一流,龍眼肉非常多。7吋虎蝦船湯薯粉($128)的湯底濃郁,薯粉份量足,配料有魚蛋、炸豬皮、蘿蔔、芽菜和秋葵,蘿蔔入味又夠腍。主角虎蝦大大隻,十分爽口。廣島蠔冬陰功湯黃麵($99)有五隻廣島蠔之多,配料有蝦、蟹柳、青口仔、菇和秋葵,十分豐富,冬陰功湯酸辣適中。泰式小食拼盤($78)有蝦餅、雞翼和炸芝士雲吞,三款小食各兩件,二人分享剛剛好。

下午6時左右見「泰濃麵」不用等位便進去。

除了泰國船麵,還有海南雞和其他小食。
泰式青檸梳打特飲及泰式龍眼冰特飲

7吋虎蝦船湯薯粉

主角虎蝦大大隻,十分爽口。
廣島蠔冬陰功湯黃麵

泰式小食拼盤

2025-07-27
$200 (Dinner)
泰式青檸梳打特飲及泰式龍眼冰特飲
7吋虎蝦船湯薯粉
廣島蠔冬陰功湯黃麵
泰式小食拼盤
2025-07-29 140 views
咁多位認真,真係唔好去呢間嘢。 見到好評咁多 ,話好好食,又講到真泰國船麵 ,成百元碗我都特登出嚟食。兩個人去,店入面小貓幾隻靜靜食,我嗌咗頂級安格斯牛肉船湯($94), 朋友叫咗卜卜蜆冬陰功湯麵($94), 加咗個炸蝦餅($49)同埋泰奶茶少甜($29)。 首先個泰奶茶嚟到,嘩甜到加咗糖咁 ,問佢有冇落少甜,因為見張單度冇寫到, 佢話問下廚房,然後就同我哋講:泰國人係食得好甜㗎 ,泰奶茶就係咁甜㗎啦, 泰國人最鍾意食甜同食辣, 我同朋友笑一笑, 心諗, 唔緊要,如果個面好食 ,杯奶茶唔好飲都算數。 無耐送個麵嚟,就對住我哋講國語 ,可能泰國人都係講國語嘅? 嘩個面就慘囉,船湯牛肉 ,個湯係微暖嘅,牛肉係生嘅, 啲牛肉我碗麵食到尾都仲未熟 ,食落去冇牛味全部都係渣,仲要得好少塊又薄, 湯底都唔好飲,真心想喊。 朋友叫我出聲問,我唔敢喇,一陣同我講話泰國船麵可能就係唔熱我咪死( 其實頭先答我哋嗰個男人一定聽到我哋講嘢,咁當然扮聽唔到啦, 奶茶都唔肯換畀你,碗麵更加睬你都傻)。至於朋友嗰碗冬陰功湯,湯底單薄似用公仔麵粉沖出嚟嗰種, 唔酸唔辣, 一啲都唔似佢話泰國人整出嚟嘅味道,呢個湯就再暖
至於朋友嗰碗冬陰功湯,湯底單薄似用公仔麵粉沖出嚟嗰種, 唔酸唔辣, 一啲都唔似佢話泰國人整出嚟嘅味道,呢個湯就再暖少少,sorry但真係唔熱。
至於蝦餅, 矇住我對眼應該以為食緊吉列魚蛋,呢個49元我無期待,無太多嘢講。
埋單仲要加一成為$293, payment淨係得支付寶八達通現金, 商場餐廳嘅價錢雲吞麵嘅支付方式, 我哋仲要入錢落支付寶度先畀到, 嗰刻就發覺呢間餐廳應該唔係招呼香港人, 係我哋唔啱,入錯。
2025-06-22
$150 (Dinner)
2025-07-28 0 views
喺iSquare附近長期都有人潮嘅泰國粉麵👍🏻間唔中就會掛住佢哋嘅湯底🫶🏻 ❣️青木瓜沙律 $49調味夠晒酸辣🌶️🌶️ 非常惹味開胃🤤木瓜絲好多好爽口 仲有車厘茄 🍅花生🥜同蝦米🦐 ❣️頂級安格斯牛肉 船湯 河粉 $94佢另外有黑毛和牛但係就貴好多🤣 呢個就性價比高‼️ 牛肉牛味濃好軟熟🐄配料豐富 有魚蛋 炸豬皮 蘿蔔 秋葵 🫶🏻湯底睇落深色但唔會咸 係好濃郁仲有啲清甜💦❣️雞髀肉 冬陰功湯 金邊粉 $74我平時都好鍾意飲冬陰功湯 有齊酸辣香辛好惹味✅🌶🤤 湯本身已經有蝦 蟹棒 青口 秋葵 雞髀菇🦐雞髀肉都嫩滑冇雪味✨🐣🐥❣️青檸梳打 $29食住啲偏重口味嘅又想飲青檸梳打🍋‍🟩refresh 下🙈 呢款泰國梳打水好夠汽 又唔會太甜🥳
喺iSquare附近長期都有人潮嘅泰國粉麵👍🏻

• 頂級安格斯牛肉船麵
  • 青木瓜沙律
  • 卜卜蜆冬陰功湯金邊粉
2025-07-21 387 views
而間舖頭我之前都介紹過架啦😆之前係介紹佢既芫荽山船湯麵🍀真係芫荽控必食😙反芫荽控既朋友,其實而間舖頭都有好多正野岩你地食🤪🍜頂級安格斯牛肉船湯黃麵 ($94)安格斯牛肉肉質超嫩,再加上濃濃既船湯,真係越食越想食😍船湯係由20多種香料熬製而成,帶有淡淡甜味😚濃度適中,唔會令人越食越口渴😲黃麵滑溜,有D似油麵,正👍🏻🍜卜卜蜆冬陰功湯金邊粉 ($94)酸辣味道適中,而蜆既鮮味亦都帶出冬陰功湯既香味😆金邊粉口感彈牙,特別適合中意重口既你✌🏻🍤泰式小食拼盤 ($78)小食拼盤有泰式炸蝦餅、炸雞翼和炸雲吞,各有兩件✌🏻即叫即炸熱辣辣😋 炸蝦餅外脆內嫩,蝦肉鮮美😝 炸雞翼皮脆肉嫩,香氣四溢🤪最好食係炸雲吞,金黃酥脆,食到停唔到口🤣🧋凍泰式奶茶 ($29)奶香濃郁,甜而不膩👍🏻🥤香茅斑蘭梳打 ($29)意外驚喜😍清新既香茅味同斑蘭估唔到咁夾👍🏻配埋一支泰象梳打,超級清爽,完美搭配泰國菜😙性價比高既一間泰國菜😋 推介👍🏻

而間舖頭我之前都介紹過架啦😆
之前係介紹佢既芫荽山船湯麵🍀真係芫荽控必食😙
反芫荽控既朋友,其實而間舖頭都有好多正野岩你地食🤪

🍜頂級安格斯牛肉船湯黃麵 ($94)
安格斯牛肉肉質超嫩,再加上濃濃既船湯,真係越食越想食😍
船湯係由20多種香料熬製而成,帶有淡淡甜味😚
濃度適中,唔會令人越食越口渴😲
黃麵滑溜,有D似油麵,正👍🏻

🍜卜卜蜆冬陰功湯金邊粉 ($94)
酸辣味道適中,而蜆既鮮味亦都帶出冬陰功湯既香味😆
金邊粉口感彈牙,特別適合中意重口既你✌🏻

🍤泰式小食拼盤 ($78)
小食拼盤有泰式炸蝦餅、炸雞翼和炸雲吞,各有兩件✌🏻
即叫即炸熱辣辣😋 炸蝦餅外脆內嫩,蝦肉鮮美😝
炸雞翼皮脆肉嫩,香氣四溢🤪
最好食係炸雲吞,金黃酥脆,食到停唔到口🤣

🧋凍泰式奶茶 ($29)
奶香濃郁,甜而不膩👍🏻

🥤香茅斑蘭梳打 ($29)
意外驚喜😍清新既香茅味同斑蘭估唔到咁夾👍🏻
配埋一支泰象梳打,超級清爽,完美搭配泰國菜😙

性價比高既一間泰國菜😋 推介👍🏻
2025-07-20 383 views
同Lisboy放完電就同Lisba喺尖沙咀食個Lunch,呢間泰國餐廳歷史悠久,我哋經過就試一試😋🍽️ 青木瓜沙律好掛住泰國風味嘅木瓜沙律,好有鹹香,清爽,食完好開胃,真係飯前必食之選!🍽️ 泰式卜卜蜆冬陰功湯麵呢間泰國嘢最出名就係佢哋啲粉麵當然我哋食佢哋嘅招牌卜卜蜆冬陰功湯麵啦,我哋揀咗紅薯粉唔使加錢㗎,好抵食,估唔到上枱嘅時候咁大碗,而且有好多隻大蜆、仲有蝦同埋青口,真係夠晒鮮味🍜泰國嘢食當然要試埋佢哋嘅冬陰功,冬陰功味酸酸甜甜,少少辣多多滋味!叫埋香茅梳打🤤夠晒爽!🍽️ 泰式海南雞飯泰國嘢點都要試吓佢哋嘅海南雞飯呢?即刻落咗order,海南雞飯配油飯真係絕配😚海南雞飯好抵食,大大碟海南雞,雞味濃或冇骨,我最重叫咗杯龍眼冰添,夠晒清涼正爆🧋😍海南雞好有質素夠晒滑嘟嘟,好有雞味🤤我哋食得好開心!

🍽️ 青木瓜沙律

🍽️ 泰式卜卜蜆冬陰功湯麵

🍽️ 泰式海南雞飯
  • 泰式龍眼冰特飲
  • 卜卜蜆冬陰功湯金邊粉
2025-07-20 199 views
是日7:00幫襯,人流不算太多一入去見到MENU幾特別,有得揀唔同湯底、麵底同餸唔少餸都好吸引😍最後叫左卜卜蜆冬陰公湯金邊粉($94)金邊粉同冬陰公功湯好襯,酸甜度都夠,卜卜蜆夠多又大隻!仲送多一隻蝦同蟹柳🦐另外叫左兩個小食~泰式炸腩仔($88)👍🏻👍🏻👍🏻呢個大推!夠脆口,香香甜甜點埋醬汁,好有泰式燒豬頸肉嘅味道🥰泰式小食拼盤($78)菜式有泰式炸蝦餅、炸雞翼仲有炸芝士雲吞,每款兩件,份量足夠,味道不過不失~🍹飲品方面,我同朋友嗌左泰式奶茶($29),仲有泰式龍眼冰特飲($29),朋友話龍眼冰夠清甜,夏天飲好爽🤣仲有半杯龍眼肉,又係足料之選!泰式奶茶嗌左少甜,不過都係偏甜少少~埋單$350夠晒抵食,唔駛一人一個麵都好飽服務方面要讚一讚,同事好周到,朋友拎水會主動問水溫,仲係檸檬水😍味道︰4/5服務︰4.5/5環境︰3.5/5價格︰4/5#尖沙咀餐廳 #尖沙咀泰菜 #尖沙咀美食 #siamnoodles

是日7:00幫襯,人流不算太多
一入去見到MENU幾特別,有得揀唔同湯底、麵底同餸
唔少餸都好吸引😍
最後叫左卜卜蜆冬陰公湯金邊粉($94)
金邊粉同冬陰公功湯好襯,酸甜度都夠,
卜卜蜆夠多又大隻!仲送多一隻蝦同蟹柳🦐
另外叫左兩個小食~
泰式炸腩仔($88)👍🏻👍🏻👍🏻
呢個大推!夠脆口,香香甜甜點埋醬汁,
好有泰式燒豬頸肉嘅味道🥰
泰式小食拼盤($78)
菜式有泰式炸蝦餅、炸雞翼仲有炸芝士雲吞,每款兩件,
份量足夠,味道不過不失~
🍹飲品方面,我同朋友嗌左泰式奶茶($29),
仲有泰式龍眼冰特飲($29),
朋友話龍眼冰夠清甜,夏天飲好爽🤣
仲有半杯龍眼肉,又係足料之選!
泰式奶茶嗌左少甜,不過都係偏甜少少~
埋單$350夠晒抵食,唔駛一人一個麵都好飽
服務方面要讚一讚,同事好周到,
朋友拎水會主動問水溫,仲係檸檬水😍
味道︰4/5
服務︰4.5/5
環境︰3.5/5
價格︰4/5
2025-07-19 282 views
上菜速度幾快,但唔係好多位🙂‍↕️因為好耐冇食海南雞飯,所以今次lunch time 嘅時候就去咗食呢間泰式😆🙌🏻個雞好嫩好滑,偏清淡,加埋個醬啱啱好😎,個醬好fresh,至於個飯都好香薑黃味🫰🏻。佢仲有好多款泰式麵,望落都好吸引😆但整體黎講份量算少但好食,同埋冇包野飲,野飲要另外點。泰濃麵地址:尖沙咀Shop A, G/F, Kar Lock Building, 7 Lock Road, Tsim Sha Tsui
上菜速度幾快,但唔係好多位🙂‍↕️
佢仲有好多款泰式麵,望落都好吸引😆
但整體黎講份量算少但好食,同埋冇包野飲,野飲要另外點。

泰濃麵
因為今年香港夏天真係好熱,無晒胃口太heavy嘅嘢都食唔落。以前食泰國菜唔識欣賞冬陰功覺得會好辣,呢次嚟食tea、諗唔到食乜就即本叫一碗試下,估唔到一食即愛上,唔怪得係泰國首本名湯,熱到食唔到嘢時、一入口當堂胃口返曬嚟Kurobuta Pork Tom Yum Soup Padthai 《黑豚肉冬陰功湯 | 金邊粉》~ 其實冬陰功湯唔係好辣酸酸哋加埋香料如金不換、檸檬葉、南薑、辣椒蘑菇呢啲料,飲起嚟多層次又清香鮮味足,仲有大蝦蜆仔黑豚肉份量不少口感十足,配金邊粉唔覺唔覺成碗清晒Deep Fried Chicken Wings《炸雞翼》~食下食下胃口大開加錢點小食,呢個雞翼炸得皮脆肉嫩、唔錯Deep Fried Cheese Wontons《炸芝士雲吞》~鍾意食芝士香口嘢會鍾意佢,但必須趁熱食不然個皮會快腍Homemade Thai Special Drink~Iced Longan 《泰式龍眼冰特飲》~食辣熱氣嘢飲杯龍眼冰下火又有泰國風味、爽

《黑豚肉冬陰功湯 | 金邊粉》

~ 其實冬陰功湯唔係好辣

黑豚肉份量不少口感十足,配金邊粉唔覺唔覺成碗清晒

Deep Fried Chicken Wings
炸雞翼》

~食下食下胃口大開加錢點小食,呢個雞翼炸得皮脆肉嫩、唔錯

Deep Fried Cheese Wontons
《炸芝士雲吞》

~鍾意食芝士香口嘢會鍾意佢,但必須趁熱食不然個皮會快腍

《泰式龍眼冰特飲》

~食辣熱氣嘢飲杯龍眼冰下火又有泰國風味、爽

2個人嚟到尖沙咀食個快靚正泰國菜😋,裝修同環境乾淨企理,尖沙咀地鐵站isquare 出口一上對面街就係,又近又方便😆。1人叫咗1碗船麵,船麵自由碗搭😳,連湯底都有得揀!1️⃣ 雞髀肉黃麵船湯2️⃣ 美國肥牛河粉船湯湯底有清湯、冬陰功、船湯!嚟泰國店當然揀返船湯,湯底用咗多種材料,非常香濃😋,雞髀肉同肥牛都非常夠份量🤣。面底就有幾款選擇- 河粉、黃麵、金邊粉、薯粉、湯飯!揀咗河粉,覺得食船麵配河粉比較夾啲🤣,另一個就配黃麵,都唔錯😆。3️⃣ 泰式炸蝦餅炸蝦餅超大件,仲要即叫即炸,好好味😋!4️⃣ 泰式蝶豆花特飲估唔到泰式蝶豆花特飲同其他碟豆花味道有啲唔同,味道酸酸甜甜,有啲似山渣,話梅果類型,對於咁熱嘅天氣,加上食好濃味嘅船麵,嘢飲非常解渴消滯!

1人叫咗1碗船麵,船麵自由碗搭😳,連湯底都有得揀!

1️⃣ 雞髀肉黃麵船湯
2️⃣ 美國肥牛河粉船湯

3️⃣ 泰式炸蝦餅

炸蝦餅超大件,仲要即叫即炸,好好味😋!

4️⃣ 泰式蝶豆花特飲

2025-07-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
【📍尖沙咀|足料正宗泰式船麵】尖沙咀有好多唔同嘢食嘅選擇,專做泰式船麵真係好似得佢一間🤣絕對係單品已經勁有競爭力!!落單方法非常簡單先揀餸、再揀湯底、最後選擇麵底~絕對係一碗度身訂造泰式船麵!!.🐨卜卜蜆 $94推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️卜卜蜆當然唔少得大量嘅蜆,數埋有8隻咁多,另外仲有原隻鮮蝦、青口、蟹柳同埋秋葵!!海鮮類非常新鮮,食到原本蜆嘅鮮味,完全食唔到沙,煮嘅熟度都啱啱好唔會過老而韌~另外因為揀咗冬陰功湯底,所以整體有少少酸辣味,食落好開胃!.🐨龍眼冰 $29推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐記得泰國餐廳梗係要試埋佢哋嘅泰式特飲,每日11點至6點仲有優惠,大家晏晝一定要叫飲!!!龍眼冰超級足料,大家淨係睇相都見到有超過十粒嘅龍眼😨完全唔使本咁送俾你~整體飲品甜度亦適中,帶來清涼解渴透心涼嘅效果🌀🌀——☼——☼——☼——☼——☼——泰濃麵 @siam.noodles📍地址:尖沙咀樂道7號嘉樂大廈地下A號舖🐨推薦度:😋😋😋😋😋/5 🪸環境:👾👾👾👾👾🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻📸食物打卡度:💡💡💡💡🛠️分類:#HTB尖沙咀 #HTB泰式 .#尖沙咀 #尖沙咀美食 #泰式 #泰式美食 #船麵 #冬陰功 #海鮮 #

【📍尖沙咀|足料正宗泰式船麵】
🪸環境:👾👾👾👾👾
🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡
🛠️分類:#HTB尖沙咀 #HTB泰式
#尖沙咀 #尖沙咀美食 #泰式 #泰式美食 #船麵 #冬陰功 #海鮮 #卜卜蜆 #美食推介 #泰濃麵 #銅鑼灣 #船河 #船麵 #SiamNoodles #ThaiNoodle #尖沙咀 #泰國菜 #香港美食
2025-07-01 682 views
☔️太大雨真係有遮都揼到濕晒🤦🏻‍♀️就係咁就係地鐵站附近搵野食🚉比我地見到呢間泰菜小店🇹🇭原來都好食又抵食呀👍🍜雞髀肉船湯金邊粉:船湯湯底好濃🔥仲勁多雞髀肉添🍗入面仲有兩粒好爽口嘅魚蛋🍡同埋一舊好清甜嘅白蘿蔔🥕好滿足呢😌🍚泰式海南雞飯:呢個係無骨嘅海南雞🐣啱曬我地鍾意啖啖肉嘅人😛鷄肉勁滑😍好讚👍跟個個醬汁點鷄件一齊食仲惹味呀💯🇹🇭泰式小食拼盤:拼盤有三款小食😋有炸蝦餅🍤炸雞翼🐔炸芝士雲吞🧀最鍾意炸蝦餅呀😍好大件🤩形狀大到好似個冬天甩咁🍩好多蝦肉仲好彈牙🔥正👍🧋泰式奶茶:呢個泰式奶茶都唔錯👍我自己平時飲奶茶就鍾意奶味比較多啲啲✅所以呢個味道就係啱晒我嘅口味喇🥳

2025-07-01 526 views
職員態度一般,你靚女就會態度好啲,唔太靚就態度唔耐煩,見人見智。炸物好食,但船麵個湯底好濃,似熬左好耐嘅湯,但我係喺佢哋一開舖就已經入去嗌左嘢食龍眼冰係最好,好夠水份同埋唔太甜

龍眼冰係最好,好夠水份同埋唔太甜
2025-04-12
2025-06-26 627 views
突然之間想食泰國船麵應該去邊間? 為食🐑發掘咗尖沙咀一間泰式船麵,一入去就聽到泰式音樂,感覺好似去咗泰國一樣,呢度船麵最出名,等我同大家介紹吓!🐃頂級安格斯牛肉 🌶️冬陰功湯麵🍜 $94🧡呢個冬陰功湯底好惹味,湯底一入口就會有酸味,之後會慢慢滲出辣味,辣度屬於小辣,大部份人都食到,之後仲會好輕微嘅椰香甜味,所以呢個湯底都充滿泰式風味,但係唔算係好辣嘅冬陰功,完全遷就咗香港人嘅口味!💜頂級安格斯牛肉非常薄切,上枱時亦係半生狀態,呢款牛肉好高質,充滿牛味之餘肉質好滑溜,好食!呢個麵仲有大蝦同青口!配料方面竟然有秋葵,泰式嚟講比較少見,蘿蔔亦都超級大粒!🤍河粉嘅份量超級多,所以一定夠晒飽!🤎トト蜆 乙船湯 金邊粉 $97怕辣就可以揀返船湯,個湯底勁正宗超濃厚,帶有香醇味道,卜卜蜆好大粒鮮甜,除咗蜆肉之外,入面仲有其他配料,其中港式魚蛋好彈牙,感覺好豐富,上面仲有炸豬皮,香脆嘅炸豬皮浸湯食超正!💚🍋‍🟩青檸梳打 $29

🐃頂級安格斯牛肉 🌶️冬陰功湯麵🍜 $94

呢個麵仲有大蝦同青口!
配料方面竟然有秋葵,泰式嚟講比較少見,蘿蔔亦都超級大粒!

🤍河粉嘅份量超級多,所以一定夠晒飽!

🤎トト蜆 乙船湯 金邊粉 $97

💚🍋‍🟩青檸梳打 $29

• 頂級安格斯牛肉 冬陰功湯麵
有一排冇食到泰國嘢食,今日行經過尖沙咀見到呢間泰濃麵!諗起佢哋嘅船麵質素唔錯,決定喺度醫下肚先炸雞翼 $39叫咗一款小食炸雞翼,係餐廳推介嘅小食之一, 炸雞翼一共有四隻,外脆內軟加埋甜辣嘅泰式醬汁好滋味,椰菜絲就令到口感變得更清爽卜卜蜆船湯河粉 $94叫咗碗卜卜蜆船湯河粉,材料除咗有蜆之外,仲有炸豬皮、魚丸、秋葵, 揀選咗船湯湯底、麵條揀選咗河粉。船湯湯底味道濃厚,加埋掛汁河粉,卜卜蜆食落鮮甜冇沙,係一道傳統嘅泰國船麵頂級安格斯牛肉清湯飯 $94另一款就叫咗餐廳推介嘅頂級安格斯牛肉,湯底揀選咗清湯、主食想特別啲就揀選咗湯飯。 配料有安格斯牛肉片、魚丸、秋葵,清湯湯底香而清,有微微甜味,安格斯牛肉片軟淋易入口,配上湯飯令人滿足

炸雞翼 $39

卜卜蜆船湯河粉 $94

頂級安格斯牛肉清湯飯 $94
  • 頂級安格斯牛肉船麵
  • 炸雞翼
  • 卜卜蜆船麵
2025-06-23 458 views
咁熱嘅天氣,好想食返碗酸辣開胃的食物,相約老友黎左尖沙咀的泰濃麵聚餐,到咗都要等一會兒才可入坐。頂級安格斯牛肉冬陰功湯河,香濃冬陰功湯味,酸中帶點辣,牛肉柔軟有彈性,仲有鮮甜蝦1只、蟹柳、秋葵同青口,河粉好都滑溜。雞髀肉船河金邊粉,有魚蛋、蘿蔔、秋葵同炸豬皮,湯飲落味道香濃,真材實料,非常豐富。烚唐生菜配秘製腐乳醬,腐乳醬令爽口新鮮的菜更可口,健康之選。飲品選了凍奶茶,夠晒香滑。#泰濃麵 #樂道 #尖沙咀

飲品選了凍奶茶,夠晒香滑。

#泰濃麵 #樂道 #尖沙咀

2025-06-23