2022-07-28 34 views
成日都好想打邊爐但係唔知去邊間好🧐上網做咗research之後就嚟咗尖沙咀呢間牛品台式火鍋,而且仲係任食添😍餐廳裝修偏向簡約,非常濃烈嘅台灣風格,真係好似去咗台灣咁,而家去唔到旅行住就黎呢度頂住當先🤪嘩🤩果然係專食牛嘅火鍋店,呢度有澳洲M9和牛肩胛肉😋入口即溶、口感嫩滑😍真係好正呀😱佢嘅蜆都相當之大粒,鮮甜之餘唔會有沙粒,大家可以放心食用🤪我哋係嗌左柴魚昆布鍋mix豬肚湯鍋,想試吓特別嘅湯底,湯底唔錯都好新鮮,再加埋最鍾意食嘅老油條,真係非常之滿足😍老油條唔會好硬身,都幾軟身😍唔錯唔錯,都可以浸落湯底食都唔錯😛 台灣出名之選炸花枝丸梗係要嗌啦,入口好彈牙,好爽😋仲有五味墨魚仔,食落去真係有五款味,而且墨魚肉質好煙韌😋餐廳服務唔錯,係台灣嗰種熱情招待☺️下次可以再嚟試吓其他湯底🤩

佢嘅蜆都相當之大粒,鮮甜之餘唔會有沙粒,大家可以放心食用🤪