2020-02-26 40 views
天未黑晒就餓到要覓食,搵個新地方嚐鮮😋估唔到旺角個景都幾靚架啵!睇住靚景開餐,人生一大樂事🤩內裡環境都幾乾淨舒服😌本來想試花膠雞煲,但總係先入為主,覺得雞煲唔辣都係會唔夠過癮⋯⋯所以叫左重慶雞煲😋未有雞煲之前,話晒都會打邊爐,唔少得醬料,呢度服務幾好,而且都有選擇!基本上要有既醬料都齊😆終於都入正題,雞件滑,夠入味,都等左一陣先有得食,所以好快清晒啲正雞!十全大補丸😂每款試一粒,都唔錯,可以一試!用嚟打卡都係一個幾好嘅選擇!打邊爐唔小得淮山冰菜,冰菜份量略嫌較少,唔太抵食,但係淮山就好新鮮!正!呢樣簡直就係鎮店之寶,全晚食得最精采嘅一味爆芝響鈴🤤🤤🤤芝士搭配脆卜卜響鈴炸起即食!完全係一試難忘,食過翻尋味!呢份牛小排,排得靚到呢!師傅好抵讚!每一件牛肉個厚度同長度切得相當合適,味道仲相當豐富添!

天未黑晒就餓到要覓食,搵個新地方嚐鮮😋
估唔到旺角個景都幾靚架啵!
睇住靚景開餐,人生一大樂事🤩

內裡環境都幾乾淨舒服😌

呢樣簡直就係鎮店之寶,全晚食得最精采嘅一味爆芝響鈴🤤🤤🤤
芝士搭配脆卜卜響鈴炸起即食!完全係一試難忘,食過翻尋味!

呢份牛小排,排得靚到呢!師傅好抵讚!
每一件牛肉個厚度同長度切得相當合適,味道仲相當豐富添!