2022-06-02 17 views
GOGOGO!今日要食盡去!要食盡一定揀放題黎食,今次燒烤放題夠哂特別!D流水蝦係你座位隔離,隨時想食就燒。🥳海鮮區D海鮮款式多到你唔信,我就最鐘意食燒鮑魚同扇貝, 個扇貝我自己整埋D蒜泥醬加辣椒燒, 真係好惹味呀!鮑魚就咁燒,邊燒加左椒盬粉落去,正到震一震☺️🤤海鮮雖然係主打,但都唔少得D肉類同蔬菜, 有隻燒羊架好得, 一d 羊羶味都冇, 連我唔食羊都接受到之餘.仲要好味😋~黑椒牛仔骨都不錯🤣甜品都多款架,小蛋撻,布丁杯,蛋糕仔,雪糕~✌🏻最勁係餐廳有唔同既茶葉提供, 自己可以整下花茶黎飲,夠哂特別!!當然唔好茶既話,傳統氣水啤酒都有,仲有埋涼茶,所以一定好滿足!🙈

甜品都多款架,小蛋撻,布丁杯,蛋糕仔,雪糕~✌🏻