2019-07-14 2033 views
今晚陪朋友去左買相機📷,買完之後途中落大雨,就黎左《爆丼屋》食個晚餐順便避一避大雨先!店員安排左卡位比我地座,幫我地倒杯熱茶暖一暖個胃先!🙂 睇完menu愈睇愈肚餓,太吸引眼球!😍😍😍煙燻海膽帆立貝丼 $268: 本店夏季新出限量限定,充滿神秘之謎既盛丼,有一個透明玻璃大蓋蓋住個盛丼,充滿住蘋果木、櫻桃🍒木之木香煙燻味道!索一索感覺好爽,表面舖滿鮮味既海膽、鵝肝及帆立貝,裡面仲有驚喜,有2隻大鮑魚,配赤醋飯口感一流!三色海膽盛丼 $258: 橙黃色的海膽味道甘甜,質感細膩,幾乎入口即溶,食一啖再配埋日本米飯更加滋味,仲配埋麵豉湯有紅蘿蔔、白蘿蔔、三文魚,鮮味十足!燒日本魷魚🦑筒 $88: 熱辣辣新鮮送上,整條魷魚🦑比手掌還要大,魷魚質感不會太韌,口感爽彈最喜歡魷魚鬚嘅部分,帶點焦香!草莓🍓味波子汽水 $28: 淡淡清香既草莓🍓味道,第一次飲唔錯,每飲一啖粒波子都會撞一下個樽,好有趣!日本🇯🇵白桃果汁酒 $32: 4%酒精成份,飲落口浸透出香濃既白桃味道既果汁酒!岩晒可以飲少量酒精既人😊+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大

+++++++++++++++
如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊