從來無估到原來串串都可以放題!之前去完重慶食咗串串之後就~念念不忘!但係香港又好難搵到,朋友推介我去食呢間正宗成都麻辣串串放題就係旺角!多款正宗四川食品,成都風味的麻辣串串2個鐘任飲任食放題,而且款式多到數唔到🙈食辣野點少得解辣飲品,飲番杯豆漿就冇咁辣嘅感覺💕 每個竹籤串起一至兩件食物,擺在秘製麻辣湯中,辣得過癮!如果食唔到辣都可以要豬骨湯唔一定食辣嘅人先可以幫襯💕成都香腸有少少聯想到蠟腸,魔芋好煙韌,另外仲有牛肉、五花肉、特色千層肚、肥鵝腸、魷魚、黃喉、鴨舌等~我都試過曬!萵筍同埋千層肚不能錯過,魷魚好爽脆~仲有其他配菜例如棒棒雞、鴨血等,都絕不馬虎❤️如果唔夠飽仲有主食,但我就真係食唔落啦~下次去食啦!最後真係要食返碗冰粉解辣啦~凍冰冰咁真係好爽!
從來無估到原來串串都可以放題
多款正宗四川食品,成都風味的麻辣串串
2個鐘任飲任食放題,而且款式多到數唔到🙈
食辣野點少得解辣飲品,飲番杯豆漿就冇咁辣嘅感覺💕
如果唔夠飽仲有主食,但我就真係食唔落啦~下次去食啦!
最後真係要食返碗冰粉解辣啦~凍冰冰咁真係好爽!
  • 棒棒雞
  • 爆汗串串