2023-08-24 15 views
鮨一日本料理係位於繁華尖沙咀當中一間樓上提供著優質日本菜餐廳🥰餐廳走日本居酒屋裝修風格❤️坐係吧台前睇住師傅把新鮮既海膽層層疊疊係丼飯上😎未食眼球已經在享受了😍前菜我地點左日本蘋果🍎沙律🥗這道沙拉用左新鮮蘋果蟹柳切絲搭配著清新的沙律菜及蟹籽❤️食落清新又帶爽口既口感👍池魚皇薄切用左新鮮的池魚🐠切成薄片🤤點埋自家製醬汁一口咬下去就可以感受到魚肉鮮嫩無比😍火山卷係集視覺與味覺於一身嘅美食😍這個壽司卷上爆滿地裝滿左新鮮海膽和三文魚魚子🤤給人一種豪華的感覺🥰每一細卷都充滿左鮮甜又creamy既海膽🥳令人尖叫🤩金木鯛的肉質鮮嫩且口感細膩😊師傅還將魚皮及魚肉輕輕灸燒😊口感唔錯☺️而石坦貝則爽口鮮甜😋最後雜錦天婦羅幾豐富😍包括了蕃薯🍠蝦🦐南瓜🎃青椒🫑等多種食材😎每一種食材都炸得金黃酥脆🤩

池魚皇薄切用左新鮮的池魚🐠切成薄片🤤
點埋自家製醬汁一口咬下去就可以感受到魚肉鮮嫩無比😍