2020-03-09 68 views
行出旺角基本上周街都係日式放題,但係要搵一間又平質素又高嘅放題就唔係咁容易喇。而御滿屋屋算得上係我食過咁多間放題其中一間CP值最高嘅,價錢公道而且食物質素非常高。一嚟到緊係點刺身先啦,依度所有刺身都好新鮮,特別係三文魚,超肥美。甜蝦都好鮮甜,另外帶子都好好好食,唔會有雪味。食放題就當然唔少得壽司同埋天婦羅啦,呢度嘅火炙左口魚燒得好好食,魚油嘅香味非常出。海膽手卷都好正,細細件,食幾件都唔會好飽。仲有我最鍾意既日式牛肉鍋,湯底超甜😍😍😍炸物都好多選擇,點左炸雞翼同埋炸蠔,外脆內軟,忍唔住追加左幾件🤤🤤🤤依個燒鵝肝係必食!超香!依度實在太多野食喇,未試哂就飽哂,下次要再黎先得!

仲有我最鍾意既日式牛肉鍋,湯底超甜😍😍😍

依個燒鵝肝係必食!超香!

依度實在太多野食喇,未試哂就飽哂,下次要再黎先得!