2023-12-31 189 views
嗨嗨,今次我去咗間好正嘅燒肉店,話你知,佢哋啲肉真係好正喎!先講下呢個「燒肉兩人定食」,份量好正、選擇又多樣,年糕同雞皮餃子我真係食到停唔到口😋 牛舌芯燒得啱啱好,外層微微焦香,入口即化;而千本筋嚟講就香味十足,嚼勁十足!「免治和牛多士」更加出彩,炸得酥脆,松露香氣四溢,撻雜撈埋咁味美!再嚟個「火炙和牛」,啖啖肉香,加上嗰筲箕生蔥,好過癮!一邊品嚐着嫩滑嘅肉質,一邊嘆杯清爽嘅sapporo,真係滿足到爆炸!😍 個野菜五盛盒亦都多得嚟新鮮,雞肉嗰啲,咸香得嚟又多汁,唔止食得過癮,連眼福都有份!總之,去完呢間嘅感覺就係真心滿意加開心,食完之後仲想再嚟一轉!🥰🍖🍴