2023-08-06
夏日炎炎☀️入黎西貢又唔一定要玩水上活動同食海鮮嘅~早幾年西貢開左一間大型酒店,除左有間靚靚教⛪堂俾一班新人行禮之外,呢度仲有一間靚靚CAFÉ,除左可以CHILL住食野,入面仲有桌球,同哥爾夫球等既遊樂設施供應俾大家玩,都幾適合一家大細入黎!😋 Le Foie Gras Burger (with fries) $188呢個鵝肝芝士漢堡不得了,大大塊鵝肝,油脂好香濃,配埋大大塊漢堡扒,口感相當豐富!薯條都炸得十分香脆可口,而且侍應好好服務,見到我地兩個人,一ORDER完就問我地要唔要切開個包上碟,唔駛我地食咁狼狽!‼️好食指數 8.5/10‼️推介指數 8.5/10😋 BBQ Chicken Pizza $188我地同朋友兩個都係大食之人,所以叫多左個PIZZA,侍應驚我地食唔晒都有提醒我地呢度既份量比較大~最後真係食唔晒,剩左2塊,呢度都要提大家注意下~BBQ醬配雞肉粒無得輸啦~味道好濃郁,口味都偏重,最鍾意佢嘅手工批,個底同邊邊都係脆卜卜,D餡又好JUICY,整體好YUMMY!‼️好食指數 8/10‼️推介指數 8/10😋 PB Choc Banana Smoothie $78滿滿既朱古力香味
‼️好食指數 8.5/10
‼️推介指數 8.5/10
😋 BBQ Chicken Pizza $188
‼️好食指數 8/10
‼️推介指數 8/10
😋 PB Choc Banana Smoothie $78
滿滿既朱古力香味,打得相當濃稠既奶昔,飲落口十分滿足,而且十分順滑,綿綿地好好飲!
‼️好食指數8/10
‼️推介指數8/10
🍽 M Square
📌 西貢惠民路28號WM酒店地下低層A1號舖
☎️ 2367 3333
⏰ 星期一至日 12:00-22:00
#西貢 #WM Hotel #Cafe #Pizza #Chill