颱風過後 yumyumbabyLevel 22017-06-17165 views Follow 本來打風果晚去食點心,無奈冇開門,結果去咗食B仔。第二朝風球除下,堅持要食點心!蟲草花棉花雞蟲草花棉花雞。雞是連骨的。竟然食到有雞嘅味道,不過要小心食,有些少碎骨。牛肉腸粉香茜牛肉腸腸粉皮夠薄唔怕似棉胎!可惜豉油欠了應有的味道。芝士蝦春圏芝士蝦春圈我唔鍾意食菜,如果淨係得蝦同芝士就一流!雲耳蒸雞飯响食評見到咁多人話蒸飯好味,我當然要點一個試下啦。其實我想點鳯爪排骨飯。不過我又想試下啲雞同棉花雞有咩分別,所以終於點咗雲耳蒸雞飯。蒸飯真係幾好,粒粒分明!可惜有兩條菜响度篤眼篤鼻!The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare颱風過後 一哥點心 https://s.openrice.com/QrKT0vykL00Report Post Ratings5Taste3Decor3Service3Hygiene4ValueRecommended Dishes蟲草花棉花雞牛肉腸粉芝士蝦春圏Date of Visit2017-06-13Dining MethodDine InSpending Per Head$53 (Lunch)